Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 26-10-2014 16:14 (24-10-2014 14:37)gruczar napisał(a): O, to skoro jesteśmy w tym temacie: MLN jeśli obstawiasz za 100 zł, że za 15 minut kurs USD/EUR wzrośnie to skąd broker ma pieniądze, żeby oddać Ci Twoje 100 zł i dodać do tego jeszcze np. 85 zł? Oni dostają skądś kasę za Twoje obstawienie? Bo jak źle obstawisz no to broker zabiera Twoją kasę i na tym zarabia, ale jeśli masz dobrą passę to nie wiem skąd broker bierze kasę na wypłatę dla Ciebie. Z reguły osoby wchodzące w inwestycje w opcje, są napalone na szybki i łatwy zysk. A tak naprawdę okazuje się, że ok 80% inwestorów traci i to przez prosty powód - swoją głupotę. Gdyby mieli inne podejście do tego tematu, sądzę że można byłoby zejść nawet do 60%, którzy tylko na tym tracą. Z stąd właśnie biorą się pieniądze dla inwestorów, którzy zarabiają. Oczywiście platformy starają się do tego nie dopuścić (oczywiście nie wszystkie). (24-10-2014 18:45)Arivi napisał(a): Ile dziennie siedzisz nad tymi wykresami ? Wiesz co, to wszystko jest zależne od dnia. Ostatnio nie mam dużo czasu, aby poświecić analizom. Można powiedzieć, że MetaTradera mam odpalonego na 8 - 12h RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 26-10-2014 16:29 MLN co masz na myśli mówiąc,że platformy starają się do tego nie dopuścić? Manipulacja wykresami? Jakie masz zdanie na temat utrader? Wybrać jego czy bdswiss? Dzięki za odpowiedzi RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 26-10-2014 23:37 Na przykład. Chociaż częściej stosują blokady na daną opcje. Co do Utrader to mam mieszane uczucia, nie miałem u nich konta i nie zamierzam zakładać. Kiedyś był nawet artykuł o nich na jakimś portalu informacyjnym, że to oszuści. Ruska platforma, to niekoniecznie musi też oznaczać, że jest zła, ale jednak fakty o tej mówią same za siebie. W dodatku ta lista Top Traderów i ich imiona - powaliło mnie to Polecam jak najbardziej BDSwiss RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 27-10-2014 08:45 Ok to jeśli będę miał próbować to wejdę na BDSwiss.Zastanawia mnie tylko dlaczego pozycje,które np kończą się o 9.00 tak realnie zamykają się 5,10 minut przed tą godziną. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 27-10-2014 11:59 Bo o to tutaj chodzi. Żebyś postawił co będzie za 5,10 minut a nie o 8:59:58 ze będzie put RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 27-10-2014 13:32 Aha ja myślałem że obstawiam put lub call o konkretnej godzinie jaką ustawię Tapatalk xperia z2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 27-10-2014 13:53 Broker daje Tobie do wyboru możliwości zamknięcia Twojej opcji. Oczywiście jest to również zależne od rodzaju opcji. Na przykład w kreatorach opcji, możesz wybierać sobie godziny, dni etc. Oczywiście też nie masz wtedy dużego pola manewru, bo to jest odgórnie narzucane przez brokera. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 27-10-2014 14:01 ok troskliwa pani z BDSwiss zaproponowała mi bonus 100 % więc się skuszę. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 27-10-2014 17:54 Często nowym użytkownikom brokerzy przyznają różne bonusy. Czasami nawet warto się dopytywać ich, czy mogliby coś jeszcze dodatkowo zaproponować RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 27-10-2014 21:40 btw jak Ci idzie? Dodaj jakieś nowe ss |