![]() |
pp.illysms.pl - wypłacalny? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: illysms (/Forum-illysms-382) +---- Wątek: pp.illysms.pl - wypłacalny? (/Temat-pp-illysms-pl-wyplacalny-80206) |
RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - hunterpl444 - 30-12-2013 19:43 Nie ma co na razie Piknikować dzisiaj mieli to zrobić więc czekamy, wysyłają na poczcie kasę pewnie im się zeszło jeszcze przyjść i zaktualizować profile RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - forsowa - 30-12-2013 19:48 Nie dojdzie kasa... Mam zrealizowaną wypłate z 21 i na koncie nadal jej nie mam więc nie mam na co czekać. Druga wypłata zlecona 26 nadal jako Nowa. RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - elo13 - 30-12-2013 19:54 dokladnie, serwis to scam, mody outujcie ten serwis, bo ludzie beda sie nabierac i tu zarabiac. RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - krywdzik - 30-12-2013 20:32 może faktycznie lepiej póki co do SCAMU. Może jak to zauważą to się coś odezwą RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - redbull232 - 30-12-2013 20:32 o przeglądają forum morze by tak coś napisali albo lepiej nie niech nic nie piszą tylko się wezmą za wypłaty i nie chodzi mi tu o zmiany statusów na kontach w waszym serwisie tylko gotówkę na naszych kontach bankowych dacie rade czy już się zwijacie Do reszty użytkowników w chwili obecnej nie polecam serwisu żeby nie było jak z icharge czy es bo święta już minęły a kasy jak nie było tak niema jak chcecie robić biznes to wypłacajcie a nie obiecujcie RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - krywdzik - 30-12-2013 20:53 no to niestety dużo nie napisali ![]() ![]() RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - kruszq - 30-12-2013 20:55 Nie ma co czekać. Czytali wątek i nie odpisali. Przypomina Wam to działanie administratora "któregoś" serwisu? W poniedziałek zrealizowali wypłaty, nikt ich nie dostał, wniosek może być tylko jeden. Dzisiaj mieli wypuścić wypłaty ze świąt i co? Wciąż status "Nowa". Trzeba czekać na serwis od firecash. RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - redbull232 - 30-12-2013 20:56 wzięli sobie do serca co napisałem i zaczęli wypłacać heheh no i kolejny serwis mnie wydymał bez wazelinki przydałby się jakiś mod albo admin żeby od razu zareagować a nie czekać nie ma co robić powtórki jak było z es RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - krywdzik - 30-12-2013 20:59 oby firecash jak najszybciej wprowadził swój program. Na całą resztę tego szamba nie ma co już chyba liczyć. No ale zawsze to trochę grosza im wpadło na sylwestra ![]() szampańskiej zabawy illy ![]() RE: pp.illysms.pl - wypłacalny? - MankuT - 30-12-2013 20:59 Kwota realizowana w poniedziałek tydzień temu i nadal brak kasy na koncie. Czekam cierpliwie do jutra. I już chyba będzie coś wiadomo.. ![]() |