Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony (/Temat-Wsrod-oddsmakerow-zaklady-widziane-z-drugiej-strony-62568) |
RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - matiz12652 - 20-03-2013 12:51 a chłopakom współczuję i myślę że powinieneś oddać chociaż część pieniędzy albo sam grać żeby np po 300-500 zł odrobić i oddać robertowi czy innym RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Melex - 20-03-2013 13:25 Jak ma oddać jak przegrał, jeśli je w ogóle grał ? no właśnie, może pochwalisz się kuponami postawionymi z tych abonamentów 10/10 i tych co mi podawałeś. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Mksuzi - 20-03-2013 14:53 (20-03-2013 10:32)robert43 napisał(a): Tak przy okazji może Mksuzi napisze jak mu poszło odrabianie strat? Od tamtego czasu dostałem 3 typy. O dziwo weszły jeden po drugim. Niestety obawiałem się ich i zagrałem za stawkę, najniższa z możliwych jakie stosuje w niepewnych meczach. Od 2-3 dni zero kontaktu. Zostałem olany w pewnej sprawie o której na forum powiedzieć nie mogę. A jeśli nie odezwie się do mnie do końca tygodnia i nie dogadamy się tak jak należy, wyleje wszystkie żale, przedstawię wszystkie wiadomości na screenach, obietnice, wszelkie dane osobowe itd. Zaskoczę was bo tak naprawdę gówno wiecie w tym temacie, a raczej o samym "Maxie". Nie cierpi, gdy ktoś próbuje mnie traktować jak marionetkę, a mściwy jestem cholernie. I to na podłożu realnym. Pozdrawiam RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - robert43 - 20-03-2013 15:12 No to widzę, że się ciekawie tu jeszcze zrobi. Niestety nie mam żadnego podłoża prawnego aby dobrać się do niego, bo płaciłem za typ, typ otrzymywałem więc raczej nic mu nie mogę zrobić. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - ari901 - 20-03-2013 15:23 Trzeba chyba zakazać tutaj handlu typami bo więcej szkody niż pożytku z tego wynika RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Mksuzi - 20-03-2013 15:44 Przez jedną osobę nie można przekreślać innych. Chociaż wątpię by ktoś kto dobrze typuje, znalazł się tutaj na forum zarabiam. A jeśli by był to wolałby sam sobie grać, niż użerać się z tłumem w razie 3 wtop pod rząd. Mam pewien pomysł, który zaproponuje użytkownikom zarabiam.com Zrobię to jak sytuację z Maxem zostanie definitywnie zakończona lub rozwiązana ugodowo. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Mksuzi - 20-03-2013 15:49 (20-03-2013 15:12)robert43 napisał(a): No to widzę, że się ciekawie tu jeszcze zrobi. Nie masz podłoża prawnego nawet w stosunku typów 10/10. Dlaczego ? Bo to ty płaciłeś Nie ważne jak to wyglądało, że max przesłał tobie kasę i kazał wysłać tutaj czy tutaj. To się nie liczy dla sądu, dla sądu ważne jest to kto wysłał te pieniążki. Jedynym podłożem prawnym jest to, że max nie rozliczał się z Państwem od uzyskanego dochodu. A zarobił na użytkownikach forum około 5 tysięcy złotych, jak nie lepiej. _____________________________________________ Przepraszam za post pod postem, ale to z rozpędu :/ RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - matiz12652 - 20-03-2013 19:56 ciężko powiedzieć czy jest na to paragraf. Niby hazard zakazany i te typy sprzedawane które naciągnęły ludzi, może podciągnąć pod jakieś wyłudzanie lub oszustwo. Ciężko powiedzieć ale coś na pewno jest pytanie czy się chce szukać i bawić się w to RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 20-03-2013 20:09 Abonamenty staram się dokończyc, typy wysyłam z mniejszą częstotliwością po ostatniej serii przegranych. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 20-03-2013 20:10 Analizuje dwa spotokania nhl zaraz podam dwa typy na noc na prawdę ciekawe spotkania warto lekko pograć Pozdrawiam Maxtyp. |