MegaEarn.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MegaEarn.org (/Temat-MegaEarn-org-53551) |
RE: MegaEarn.org - LessiPL - 09-07-2012 11:45 chyba nie sądzisz że nie mają backupa ? przecież to pewne że ją wyEXPORTowali nie kpij :| RE: MegaEarn.org - Michał Bereszyński - 09-07-2012 11:48 Atak hackerów był wczoraj w nocy Masz jakieś problemy z kojarzeniem faktów oraz dat ? RE: MegaEarn.org - damianus627 - 09-07-2012 11:51 Ja chciałbym się też dowiedzieć czy z urzędem się rozliczasz? RE: MegaEarn.org - fredson18 - 09-07-2012 11:51 Czyli mają wiekszoci uzytkownikow adresy ip (byly zabezpieczenia przed zmiennym - czyli również adres zamieszkania co to dla nich namierzyć), loginy na kontach w serwisach takich jak payza, dane osobowe i hasła ... Szacun stary RE: MegaEarn.org - LessiPL - 09-07-2012 11:53 (09-07-2012 11:51)damianus627 napisał(a): Ja chciałbym się też dowiedzieć czy z urzędem się rozliczasz? tu już sobie daruj damianusek bo robisz się beznadziejny i żałosny. Chcesz go ujebać rób to prywatnie, zamiast publicznie pokazywać jakim to jesteś psem ogrodnika. Prywatnie do typa nic nie mam, po prostu nie lubię nabijania w butelkę kosztem innych. (09-07-2012 11:48)Michał Bereszyński napisał(a): Atak hackerów był wczoraj w nocy jakich dat? RE: MegaEarn.org - damianus627 - 09-07-2012 11:56 Nie dobra z urzędem przesadziłem, ale co do IP to w necie jest strona dajesz IP i masz dokładny adres (sprawdziłem na sobie) i pokazane na google map. RE: MegaEarn.org - twardy - 09-07-2012 11:56 jak ktos jest debilem i ma wszedzie te same hasla niezla macie pozywke na wasze hejterstwo polaczki RE: MegaEarn.org - Michał Bereszyński - 09-07-2012 11:57 Mówisz o tym ze się userzy skarżyli na usunięte konta a potem że to przez atak hackerów RE: MegaEarn.org - LessiPL - 09-07-2012 12:05 (09-07-2012 11:57)Michał Bereszyński napisał(a): Mówisz o tym ze się userzy skarżyli na usunięte konta a potem że to przez atak hackerów Tłumacz się z poważnych pytań zadanych w tym temacie, a nie dyskutujesz z jakimś hejterem co ma napisane kilka postów i zarejestrował pare dni temu by Cię tutaj pocisnąć. O damianiasku nie wspominam bo zachowuje się jak retard. Głównych kwestii jest kilka : 1. Co z dzisiejszymi wypłatami (tymi zleconymi) ? 2. Co z osobami które jeszcze ich nie zleciły (kiedy będą mogły to zrobić i kiedy dostaną pieniądze) ? 3. Na jak długo zamykasz serwis? bo wnioskuje że nie masz innej możliwości gdy nie posiadasz działającego skryptu. o stare leady nie pytam bo jak twierdzisz, kasy nie dostałeś. RE: MegaEarn.org - fredson18 - 09-07-2012 12:06 No dobra niech ci będzie. A jeżeli miałeś już wcześniejszy atak i baza danych poszła sina w dal na spacer i próbowałeś coś zdziałać a teraz dali tego screena po drugim ataku? Widzisz twoje słowa są tak samo ważne jak i moje. Ja mogę przypuszczać ty możesz kłamać |