[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 26-03-2017 20:24 @[rcielak] Mam nadzieje, ze to nie do mnie bo nie param sie zarabianiem Polskim trafficu A juz na pewno nie na umierajacych premium sms RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - rcielak - 28-03-2017 08:08 Wiem, że to nie ty Strona z tego wpisu(jak jeszcze działała) była po prostu stroną na 100% opartą o ten poradnik włącznie z theme. SMS PREMIUM umierają już kilka ładnych lat i jakoś nie mogą umrzeć [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Lerum - 28-03-2017 09:52 (28-03-2017 08:08)rcielak napisał(a): Wiem, że to nie ty Strona z tego wpisu(jak jeszcze działała) była po prostu stroną na 100% opartą o ten poradnik włącznie z theme. Widziałem już kilka stron z takim samym theme i krok-w-krok taką samą strategią SEO jak w tym poradniku. Ktoś po prostu poszedł na łatwiznę i skopiował wszystko co było tu w poradniku. Vasaki raczej by trochę pozmieniał stronę jakby coś takiego realizował + sposób promocji tej stronki nie jest w stylu Vasakiego. On ma już kasę i stawia na budowanie dochodu pasywnego, a nie szybkie akcje i skoki, żeby zarobić na szybko przez takie oszukiwane akcje. Dobrze myślę? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - djtasior - 06-04-2017 22:31 Raczej dobrze Krystian potrafi myśleć RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 07-04-2017 08:08 @[djtasior] Dzięki Tomek Jak tam budowanie zaplecza ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - djtasior - 07-04-2017 10:19 powoli mi to idzie przez brak czasu internetowe biznesy delikatnie odstawiłem ale muszę się pochwalić, do sklepu stacjonarnego zamówiłem 100 par butów Adidas RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - nykkusek - 22-05-2017 15:36 Fotki umarły, @[vasaki] pewnie nie masz ich na dysku nie? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - lukaswu - 19-07-2017 14:41 Ktoś ma tak że nie wczytują się obrazki wyróżniające we wpisach?? Bo u mnie właśnie nie działają może to wina WP Smush? Ale jak wyłączam tą wtyczkę to nadal nie dodają się w ogóle do wpisów tylko jako galeria grafiki ale wtedy są widoczne we wpisach, a na głównej już nie ;/ edit. problem rozwiązałem Pomógł punkt7 dodanie kodu http://www.seowordpress.pl/7-czestych-problemow-z-wordpressem-i-rozwiazania/ RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - rafcio126 - 20-07-2017 13:59 @vasaki ile udało Ci się zarobić na tej niszy z tego poradnika? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Resk - 22-11-2017 13:16 (30-09-2016 23:22)wilksystemu napisał(a):(30-09-2016 06:20)vasaki napisał(a): Dzień Trzeci Jeśli chodzi o te sociale, to mogę rejestrować wszystkie na głównego maila z [email protected] czy lepiej założyć fikcyjnego? Czy to nie ma żadnego znaczenia? |