![]() |
Buxy dla początkujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Buxy dla początkujących (/Temat-Buxy-dla-poczatkujacych-115705) |
RE: Buxy dla początkujących - boss_nass - 02-03-2016 21:45 Potwierdzam - ani widu, ani słychu reklam z minute staff... ![]() I też czekam na wypłatę z ptcx - testowo puściłem minimum, wyjdzie tego całe 9 centów. RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 03-03-2016 20:51 Wygląda na to, że minute dtaff się zawinął niestety... Cóż, pozostaje jak zawsze wiarygodny i wypłacalny Clixsense ![]() U mnie wisi w pending 10,82$ ![]() RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 04-03-2016 20:28 Dziś znów bez ankiet na Clixsense ![]() Ale bardzo gratuluję wszystkim moim poleconym, którym się dzisiaj udało zaliczyć w sumie 16 ankiet. Wielkie gratulacje i bardzo Wam dziękuję !!! Tak trzymać !!! RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 05-03-2016 08:12 No wreszcie coś: ankieta z samplicio za 2,42$ zaliczona ale kasa dopiero za miesiąc. Mam nadzieję, że teraz ankiety nie będą jak na neobux doliczane po miesiącu albo dłużej. RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 06-03-2016 22:32 Strzelona ankieta o aparatach w Clixsense na tokenads za 0,34$, zawsze coś do przodu ![]() W pending już 17,88$ ![]() RE: Buxy dla początkujących - Zaperr44 - 08-03-2016 14:44 Muszę się pochwalić że dzisiaj pierwszy raz mi ankieta wpadła o piwie za 0.48$ ![]() RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 08-03-2016 21:10 (08-03-2016 14:44)Zaperr44 napisał(a): Muszę się pochwalić że dzisiaj pierwszy raz mi ankieta wpadła o piwie za 0.48$ No brawo !!! Ważne, że do przodu ![]() Dzisiaj przyszła kolejna wypłata z Clixsense po ośmiu dniach od zlecenia, po odjęciu haraczu wyszło 18,80$ ![]() Ostatnio mam cienko z ankietami ale moi poleceni zawsze coś tam trafią i kolejne gratulacje dla nich składam. Oczywiście żona ostatnie 3 dni miała w sumie 5 ankiet co jak wiemy tylko wzburza mi krew ![]() W neobux jak zwykle klikam z przyzwyczajenia i już weszło mi to w nawyk, że tu na wypłatę będę zbierał parę tygodni... ale cóż, płaci to klikam. Mam obecnie 1,98$ więc jeszcze "tylko" niewiele ponad 4$ i będzie następna wypłata ![]() ![]() W studentswatch.pl mam nazbierane 90 pkt a wypłacają od 100 pkt i od chyba 10 dni nie mam ankiet co mnie bardzo frustruje bo już bym chciał coś wypłacić ![]() A na instagc i innych podobnych serwisach w chwili obecnej nie ma minute staff więc oprócz oglądania filmików nie mam na czym zarabiać a jak większość już wie taski nigdzie mi nie wchodzą. Tak ogólnie to powoli do przodu, bez spiny. Mam nadzieję, że wszyscy zarejestrowani w Clixsense mają zainstalowanego clixaddona. Bo często się o tym zapomina. Jeśli nie to piszcie do mnie bo to naprawdę warto mieć. Jak ktoś nie wie to pomogę. Aha, mojej 70 letniej teściowej kilka tygodni temu powiązałem PayPal z rachunkiem bankowym i potwierdziła mi ostatnio, że dostała z "tego klikania" ponad 92 zł ![]() Także cytując moją teściową: Clixsense jest "debes" ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkim Clixsensowców i tych, co dopiero zamierzają się zapisać ![]() Hurra!!! Przed chwilą zaliczyłem z CINTA ankietę o bankach za 1,40$ ![]() Wreszcie bo już parę razy do niej miałem zaproszenie ale po pytaniach kwalifikujących mnie zawsze wywalało a dziś sukces ![]() RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 16-04-2016 06:46 Witam wszystkich po długiej przerwie. Z góry przepraszam za swą nieobecność ale ostatnio nie za bardzo miałem chęci i wenę twórczą do tworzenia moich wypocin ![]() No ale jak już jestem to teraz krótkie sprawozdanie. Clixsense - cały czas powoli do przodu. Wiadomo, raz są ankiety a raz ich nie ma a taski się mnie nie trzymają... Ostatnio się zreflektowałem, że to już pełny rok mi stuknął odkąd się tam zarejestrowałem.. jak ten czas leci ![]() InstaGC - robię tu tylko minnute staff i jak osiągnę ponad 1$ to wypłacam. Czasem tez jakieś video obejrzę. Kokosów nie ma ale płaci cały czas, na PayPal wypłacam. https://www.instagc.com/1101580 Neobux - tu nadal klikam bo płaci ale ostatnio po paru piwkach coś mnie naszło , coś mi się pomyliło i jakoś tak wyszło, że kupiłem 20 rented refferali bo miałem na koncie jakieś 3,70$... po trzech dniach zarobili dla mnie ponad 0,60$ i ciekawy jestem jak będą klikać. Póki co to trochę zabawa na tym neobuxie bo strasznie długo się zbiera ale nadal płaci. Studentswatch - Wreszcie dziś zdołałem uzbierać 100 pkt by móc zlecić wypłatę. Przydałoby się więcej ankiet no ale cóż, dobre i to. 100 pkt to 50zł. Wypłata jest w oczekujących i jak dostanę ją na PayPal to nie omieszkam o tym napisać. Trafficmonsoon - o tym programie to na forum jest wątek, który ma tyle stron, że dałoby się z tego sklecić niezłą powieść ![]() https://trafficmonsoon.com/?ref=Leos2005 Generalnie to pozdrawiam wszystkich forumowiczów a w szczególności klikaczy i ankieterowców ( coś mi ta pisownia dziwnie wychodzi ![]() I oczywiście wszystkim życzę dużych zarobków ![]() RE: Buxy dla początkujących - Zawadson - 16-04-2016 18:03 (16-04-2016 06:46)Leos2011 napisał(a): Clixsense - cały czas powoli do przodu. Wiadomo, raz są ankiety a raz ich nie ma a taski się mnie nie trzymają... A poleceni coś zarobili? RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 16-04-2016 21:17 (16-04-2016 18:03)Zawadson napisał(a):(16-04-2016 06:46)Leos2011 napisał(a): Clixsense - cały czas powoli do przodu. Wiadomo, raz są ankiety a raz ich nie ma a taski się mnie nie trzymają... No pewnie, że tak !!! Szczere dla nich gratulacje bo są dni, kiedy mają zaliczone między 10 a 15 ankiet i to są naprawdę super wyniki ![]() |