Klamstwo Rhaegara!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Klamstwo Rhaegara!!!! (/Temat-Klamstwo-Rhaegara-77676) |
RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 15-11-2013 15:31 Ja dostałem dopiero dzisiaj wezwanie. Jutro mam się stawić do komisariatu RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 16-11-2013 17:20 Ja dzisiaj lecę Jak było? Żyją nadal Ci, co są już po? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - SweetSensi - 16-11-2013 18:23 Również byłem wczoraj. Żyją, żyją, ale co do kasy to obawiam się, że już jej nie dostaniemy. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Admin - 16-11-2013 18:26 Skoro Was tak wielu to cień szansy istnieje, ja dane ze swojej strony również policji przekazałem. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - VIP - 16-11-2013 18:52 Jest tu aż 42 strony tematu ... czy może mi ktoś w skrócie napisać o co chodzi z tym Rhaegarem ? Co ukradł, kogo okłamał, co przeskrobał ? Nie chce offtopować, ale ciekawość mnie zżera a przeglądać 40 stron tematu bez sensu ... Jedną odpowiedzią niech ktoś napisze i już wychodzę z tego tematu RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Traw3k - 16-11-2013 18:58 W jednym zdaniu: wyd*mał użytkowników tego forum oferując inwestycje na bardzo wysoki (nierealny wręcz) procent zgarniając w ciągu miesiąca minimum kilkadziesiąt tysięcy złotych. Zaufanie zdobywał wrzucając przerobione/prawdziwe screeny kuponów z bukmacherki. Wypłacał prawdopodobnie na zasadzie piramidy finansowej. Następnie ponabijał się chwilę w temacie z ludzi, a potem zniknął. Sprawa jest w prokuraturze, ludzie zaczynają być przesłuchiwani, coś się dzieje. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - VIP - 16-11-2013 19:21 OK, dziękuje za wyjaśnienie Powodzenia oraz zwrotu pieniążków ! RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 17-11-2013 06:23 Ja składałem zeznania ponad godzinę, a pytań tyle, że głowa mała RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - konradPLN - 17-11-2013 18:34 U mnie tez , cała historia . RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 18-11-2013 00:09 U mnie, Pan, który mnie przesłuchiwał, pisał tak słabo na klawiaturze i w ogóle nie ogarniał systemu, że spędziliśmy razem aż 2 i pół godziny :/ Jutro będę dzwonić do Starogardu Szczecińskiego podając tzw. "liczbę dziennika" i pytać, jak wygląda sprawa, bo jako poszkodowani, mamy wgląd w akta sprawy, wiadomo. |