Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! (/Temat-Zarabiamy-w-FireCash-z-Diqtion-em-56206) |
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - surfer0700 - 04-03-2013 06:15 Skoro napisałeś "jest parę postów" to raczej nie jesteś poleconym Diqtion'a albo po prostu nie stosujesz się do jego zaleceń. Bo z tego co mi wiadomo, to akurat w przypadku jego mentorstwa 'parę postów' nie wystarczy. RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 04-03-2013 07:41 Widocznie robisz tylko minimum z minimum, jak wielu piszących do mnie z oburzeniem, że nie zarabiają. Wystarczy wziąć się do pracy na większych obrotach RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - minister1234 - 04-03-2013 10:25 Potwierdzam. Też tak miałem, ale się zoorganizowałem i wypłata poszła z FC :] RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Masterjam - 04-03-2013 10:40 Ja także napisze że albo stosujemy się do jego zaleceń albo bye,bye. Nie ma przebacz Diqtion ma zasady albo porządnie albo wcale, sam się o tym przekonuję RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - fifa127 - 04-03-2013 14:11 Zauważyłem, pewnie wy też, że PPA jest tylko dla wytrwałych i cierpliwych. Tutaj nie ma zasad takich jak na buxach itp. że za określony czas dostaniesz tyle i tyle $, na uploadzie możesz ciężko pracować przez cały miesiąc i nie mieć żadnego pobrania Tak jak wspomnieli poprzednicy, najwyraźniej robisz totalne minimum, ja też miałem chwilę zawahania, aż do 1 pobrania (dodam że 1 nisza pojawiła się u mnie w styczniu, a 1 pobranie 22 lutego!). Droga otwarta im mniej osób zajmuje się PPA tym lepiej dla nas - ale to tak na marginesie. (nie obraźcie się za to ale taka prawda) Dodam, że spora większość osób, która działa na blogspot.com (w tym jeszcze ja) robi podstawowe błedy, których w przeciwieństwie nie ma do osób ze swoją domeną. Jaki to błąd to nie zdradzę, jak ktoś mądry to się domyśli (nie chodzi mi o domenę, lecz o coś innego) RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 10-03-2013 15:50 WYNIKI KONKURSU!
Mamy 10 marca, więc z terminem głoszenia wyników się wyrobiłem. Kto wygrał? Przeczytacie tutaj: http://zarabiamyprzez.net/wyniki-konkursu/ RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - gelmen - 10-03-2013 16:09 Dokładnie tak jak pisali poprzednicy. PPA nie jest dla leniwych. Bez wkładu pracy nie wyciągnięcie za dużo grosza, o ile w ogóle coś zarobicie. A, że wasza mentalność jest taka, że wrzucicie 2 posty na bloga, i zarobicie 100$, jesteście w błędzie moi drodzy. Sam dużo nie zarabiam już na PPA, ale to wszystko jest tylko i wyłącznie moja wina - lenistwo. Jeśli macie zganiać winę na Diqtiona, że zarobki wam nie idą, to lepiej wcale się nie wypowiadajcie w tym wątku. RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - kamil_snk - 10-03-2013 17:12 A ja chyba mogę polecić. Rzeczowe porady (nawet dla kompletnie zielonego), wysoka kultura osobista, przyjemna wymiana maili (zawsze dotrzymuje terminów). No i są pierwsze efekty RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - siedlack - 10-03-2013 20:44 ja również polecam, staram się słuchać wskazówek i jak na początek myślę, że idzie całkiem nieźle Month's total earnings $23.29 pamiętając, że to dopiero pierwszy miesiąc w ppa. Dużo osób zwróciło uwagę na kulturę osobistą, rzeczowe porady i ciągłość konwersacji, wystarczy mi się tylko pod tym podpisać RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - GrzesMis - 14-03-2013 20:47 Nie polecam. Nie miły. Gość jest nadęty. Pisząc na temat minimum: "mentor" sam robi minimum, zarabia 90% kasy na poleconych a te "porady", które daje na odczep się, można znaleźć w każdym pierwszym lepszym poradniku. Przeżyjcie na oczy. |