Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - BialySzczecin - 12-04-2012 18:38

(12-04-2012 16:45)diavolo1991 napisał(a):  Ja dostałem wypłaty 2 z 4 zleconych ;/
Powodem bana jest "We accept only Traffic from French" .
Nie rozumiem robiłem z 4 różnych francuskich adresów IP i ban ;/
Może mi to ktoś wyjaśnić Wink

Bo korzystałeś z słabego proxy ktory nie chował dwojego adresu. Takie adresy ktore chowają nazwyamy ELITE PROXY.

Nawet jeśli chcesz to korzystaj z Ghost VPN ( darmowe 1000mb transferu, lepsze od proxy, stabilny i praktycznie mozesz wybrac kraje europy )

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 12-04-2012 19:05

(12-04-2012 18:38)BialySzczecin napisał(a):  
(12-04-2012 16:45)diavolo1991 napisał(a):  Ja dostałem wypłaty 2 z 4 zleconych ;/
Powodem bana jest "We accept only Traffic from French" .
Nie rozumiem robiłem z 4 różnych francuskich adresów IP i ban ;/
Może mi to ktoś wyjaśnić Wink

Bo korzystałeś z słabego proxy ktory nie chował dwojego adresu. Takie adresy ktore chowają nazwyamy ELITE PROXY.

Nawet jeśli chcesz to korzystaj z Ghost VPN ( darmowe 1000mb transferu, lepsze od proxy, stabilny i praktycznie mozesz wybrac kraje europy )

Tylko że ja korzystam z VPN-a i mam tam 4 adresy IP Smile Nie jest to żadne proxy Smile W dodatku z każdego innego adresu zleciłem wypłatę z dwóch dostałem a z dwóch nie Smile A wszystkie były zlecane z VPN-a Tongue Zresztą wcześniej zlecałem i nie było problemu Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - xXxPiciaxXx - 12-04-2012 20:01

czy mail z mooneybrooks musi byc z zagranicznych poczt? teraz dopiero zaczne robic akcje na VPN ale udało mi się uzbierać ponad 6 euro na polskim adresie tzn. swoim własnym i bana na razie nie ma, zleciłem wypłatę zobaczymy co z tego wyjdzie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 12-04-2012 20:04

(12-04-2012 20:01)xXxPiciaxXx napisał(a):  czy mail z mooneybrooks musi byc z zagranicznych poczt? teraz dopiero zaczne robic akcje na VPN ale udało mi się uzbierać ponad 6 euro na polskim adresie tzn. swoim własnym i bana na razie nie ma, zleciłem wypłatę zobaczymy co z tego wyjdzie

to z tego wyjdzie ze dostaniesz bana.
Za duzo osób korzysta z VPNów...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - xXxPiciaxXx - 12-04-2012 20:08

w takim razie opłaca się jeszcze robić jakoś te reklamy czy już lipa?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 12-04-2012 20:21

przy Polskim IP masz 100% bana przy wypłącie i 30 % przy robieniu akcji Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - xXxPiciaxXx - 12-04-2012 20:24

a z vpn jak to sie je?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 13-04-2012 15:22

supcio, nawet stare konta mi poblokowali z ktorych byly realizowane akcje...(powod: podejrzenie wielu kont)=/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 13-04-2012 16:11

wie ktoś czy dziś wypłaty bedą?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 13-04-2012 16:23

w sobote po 17 maja byc;]