Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odnowienia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: Odnowienia (/Temat-Odnowienia-104387)

RE: Odnowienia - Klin - 29-05-2015 07:45

(28-05-2015 15:01)Jojek89 napisał(a):  
(28-05-2015 07:34)szykiryki napisał(a):  @[Jojek89], sory.
Nie sądziłam, że mój lekki przytyk wywoła taki elaborat pełen żalu i angażowania rodziny do drugiego pokolenia... nie nazwałam Cie analfabetą, sam sobie dopowiedziałeś historię, trochę za dużo spinki, za mało luźnych majtek Wink.

Jeśli poczułeś się urażony moim postem to jeszcze raz- przepraszam.

Po pierwsze nie musiałaś, nazywać mnie analfabetą, wystarczy, że mnie cały czas poprawiasz i udajesz przy tym lepszą, Temat Leadmore . Pisałem tam kilka razy a ty jak zwykle wtrąciłaś swoje 3 grosze, wyszukując się błędów w pisowni jakby to miało jakieś znaczenie, ale pewnie dla ciebie ma.A co do tego przepraszam to, to ...Wsadź je sobie tam gdzie słońce nie dochodzi. If u know what I mean , bo przepraszać to sobie możesz osobę której coś zrobiłaś, ale w prawdziwym życiu a nie tutaj ,bo dla mnie słowo pisane na tym forum w takiej postaci nie ma najmniejszego znaczeniaSmile
Btw Nie udzielam się już więcej a Admina proszę o usunięcie tego konta, nie wiem po co je w ogóle zakładałem , szkoda mojego czasu i nerwów na dyskusję z pewnymi ludźmiExclamation

Masz na miesiąc, moze ochloniesz

RE: Odnowienia - lawokPL - 29-05-2015 10:37

He Smile ale zamieszanie

RE: Odnowienia - Voldir - 01-06-2015 10:52

To już wszystkie odnowienia wpadły? Big Grin

RE: Odnowienia - namo - 01-06-2015 11:10

reszta po północy

RE: Odnowienia - bokowski - 01-06-2015 11:22

Coś znów mniej niż tydzień wcześniej, mam nadzieję, że po północy wpadnie więcej niż ostatnio.

RE: Odnowienia - Glexab - 01-06-2015 11:32

Nareszcie z MT PLAY wpadają Big Grin

RE: Odnowienia - Voldir - 01-06-2015 12:02

Też mam nadzieję ze wpadnie coś po 24 jeszcze w MT Play, bo kilka odnowień mniej. Może ludzie się wypisali, nie wiem. Będzie widać Smile

RE: Odnowienia - Lotheo - 15-06-2015 10:37

Jakieś opóźnienia są w odnowieniach?

RE: Odnowienia - fusek - 15-06-2015 10:58

U mnie dzisiaj zaliczyło nawet ładnie - tylko czemu nie miałem nic z MT FREE w środę i piątek???? A dziś - tak jak i tydzień temu mam??

RE: Odnowienia - Lotheo - 15-06-2015 11:06

Wpadła mi połowa z tego, co powinna i dlatego pytam Smile