RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - gotasr3 - 19-11-2014 20:36
Patrząc na to, że nic dziś nie robiłem źle nie jest
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Kede - 19-11-2014 20:38
Szału nie ma. Miała być rewolucja w zarabianiu a kilka programów na krzyż, które wyglądem odbiegają od konkurencji. Tylko stawką nadrabiają, która jest spora.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - broofie - 19-11-2014 20:41
Dokladnie, popieram Kede. Dodajcie wkoncu jakies programy ktorych w polskiej ofercie jeszcze nie bylo. Propozycji nie jest malo, a wykonanie nie zajmuje wiecej niz miesiac.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aero2 - 19-11-2014 20:42
Może już było, ale ile idzie tu zlecona wypłata?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pitek236 - 19-11-2014 20:44
Ja mam w ten sam dzień w którym jest zrealizowana, to zależy chyba od banku
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 19-11-2014 22:21
LeadMore szaleje, jak myślicie przez co jest taka konwersja? Antyywirusy nie blokują programów ze względu na nowe linki, czy Arek nie ucina leadów na nowym programie ^^?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - yoshimura - 19-11-2014 23:04
nie opłaca się promować na fb nie dość że blokują konta to fb ciągle blokuje linki i to nie ma sensu chyba że u was inaczej
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Boniekk - 19-11-2014 23:12
Kiedy tu zalicza leada ?
Wystarczy że ktoś się zapisze do subskrybcji, czy musi mi pobrać jakąś kwote z konta ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Koja - 19-11-2014 23:13
(19-11-2014 23:04)yoshimura napisał(a): nie opłaca się promować na fb nie dość że blokują konta to fb ciągle blokuje linki i to nie ma sensu chyba że u was inaczej
Trzeba z głową promować Linki przez skracarke + maskowanie i nie spamić ciągle, tylko raz na jakiś czas.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Duxone00 - 20-11-2014 08:42
Hmm a co powiecie na propozycję nowego programu?
o tematyce antywirusa dostępnego na urządzenia stacjonarne (komputer) jak i urządzenia mobilne (telefony)
ze statystyk jakie posiadałem dość duża część osób korzystała z moich programów z urządzeń mobilnych (telefonu) tzn wchodziła w program promowany, przez telefon i zapisywała się do subskrypcji.
ciągle uważam iż jest dość spora liczba osób która nawet nie pomyślała iż wirusy i inne syfy mogą także pojawić się u nas w telefonie, przez co ich nie zabezpieczają.
także przeczuwam iż większość widzących program chciało by skorzystać z aplikacji aby zabezpieczyć swój telefon.
|