Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - PremAccHack - 19-10-2014 03:00

Wszystko uzależnia Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 19-10-2014 08:56

Na pewno mniej niż bukmacherka Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 19-10-2014 12:15

Klocil bym sie

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 19-10-2014 18:58

(18-10-2014 14:28)gruczar napisał(a):  @MLN w listopadzie mógłbyś spróbować grać bardzo, ale to bardzo ostrożnie, ale tak żeby mieć 0 porażek, czyli 100% success rate. Ot tak, żeby pokazać ludziom śledzącym Twój profil, że jak gra się z głową - to nie ma szansy na przegraną. A ogólnie dziennik oceniam bardzo pozytywnie, obszerne informacje i dobry, fachowy kontakt z autorem. Czekam na więcej i plusuję Smile.

P.S. Rozważ moją propozycję odnośnie listopada.

Ja zawsze inwestuje ostrożnie, ale chwila nieuwagi i nawet nie z mojej winy może być porażka, więc tego nie przewidzę Tongue Ale cały czas się staram - czemu tak zależy na Twojej prośbie? Big Grin

(18-10-2014 16:11)Maersk napisał(a):  Rownież oceniam ten dziennik za jeden z najlepszych na tej stronie Smile
Opcje binarne maja cos wspolnego z bukmacherka z ktora mam nie male doswiadczenie, ale przede wszystkim gielda nie uzaleznia i ma sie wiekszy wplyw na swoje zarobki anizeli w grach losowych.

Sledze uwaznie dziennik, poniewaz juz zaczalem swoja przygode z opcjami, ale na razie tylko na koncie demo

Dzięki! Wink Giełda może uzależnić, tak samo jak ogólne zarabianie pieniędzy.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - rogrip - 20-10-2014 00:17

(18-10-2014 16:11)Maersk napisał(a):  Rownież oceniam ten dziennik za jeden z najlepszych na tej stronie Smile
Opcje binarne maja cos wspolnego z bukmacherka z ktora mam nie male doswiadczenie, ale przede wszystkim gielda nie uzaleznia i ma sie wiekszy wplyw na swoje zarobki anizeli w grach losowych.

Sledze uwaznie dziennik, poniewaz juz zaczalem swoja przygode z opcjami, ale na razie tylko na koncie demo

Witam na początku chciałbym się pochwalić swoją pierwsza wygraną :http://scr.hu/1gxq/xnqb9
Wpłaciłem tylko 125Euro i za tyle samo grałem.Mówi się trudno żyję się dalej.Wiem że wariat ze mnie, i mogłem przegrać wszytko ale kto nie ryzykuje nie pije szampanaBig Grin
A co do giełdy to uzależnia i to bardzo tak jak wszytko.Spróbuj zagrać sobie bez kasy a potem z kasą, a zobaczysz jak się będzie zachowywał twój mózg.Lub jeszcze lepiej zagraj o własne życie to są emocje dopiero i wtedy się przekonasz że to nie jest takie łatwe i piękne a uzależnia w 100% .Giełda buk-macherka, opcje binarne nie są dla dzieci(Sam jak grałem na giełdzie byłem dzieckiem)Kierowałem się emocjami a to był zły doradca i przegrałem kupę kasy, ale to już inna historia.
Mam pytanko Panie @MLN czy żeby wypłacić z tej stronki BDSwiss muszę przesyłać skany dowodu i rachunków czy to jest zbędne??wpłacałem przez kartę . Skan dowodu mam ale rachunków żadnych, wynajmuje pokój i nic nie jest na mnie, tel mam na kartę, więc z tym byłby problem.Z góry dziękuje za odpowiedź

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 20-10-2014 13:49

Ryzykownie podszedłeś do tego tematu, abyś się na tym w przyszłości nie przejechał i nie narzekał na opcje, że to zło Tongue

Jaki ze mnie Pan Xpokerface

Tak, będą chcieli skany. Wystarczy im wyciąg z konta, albo jakiś przelew. Coś gdzie będzie podany Twój adres, a jak nie to można się dogadać i napisać takie upoważnienie, że Ty to rzeczywiście jesteś Ty Lol

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 20-10-2014 16:41

Jak tam Mln Ci idzie?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - gruczar - 20-10-2014 20:05

(19-10-2014 18:58)MLN napisał(a):  
(18-10-2014 14:28)gruczar napisał(a):  @MLN w listopadzie mógłbyś spróbować grać bardzo, ale to bardzo ostrożnie, ale tak żeby mieć 0 porażek, czyli 100% success rate. Ot tak, żeby pokazać ludziom śledzącym Twój profil, że jak gra się z głową - to nie ma szansy na przegraną. A ogólnie dziennik oceniam bardzo pozytywnie, obszerne informacje i dobry, fachowy kontakt z autorem. Czekam na więcej i plusuję Smile.

P.S. Rozważ moją propozycję odnośnie listopada.

Ja zawsze inwestuje ostrożnie, ale chwila nieuwagi i nawet nie z mojej winy może być porażka, więc tego nie przewidzę Tongue Ale cały czas się staram - czemu tak zależy na Twojej prośbie? Big Grin

Bo jak grasz w ruletkę w kasynie to nie ma taktyki, która pozwoli Ci wygrywać, jeśli użyjesz rozumu. A w przypadku forexa i opcji binarnych słyszałem, że jak ktoś ogarnia temat walut to jest w stanie ze 100% dokładnością przewidywać takie zmiany walut na podstawie różnych wydarzeń, przemówień na rynku, raportów finansowych. I jeśli to ostatnie to prawda i taka analiza jest w istocie możliwa to opcje binarne stają się zawodem, a nie hazardem. I stąd zależy mi na tym, żebyś spróbował wykorzystać do maksimum swój umysł i doprowadzić do 100% skuteczności w jakimś miesiącu (grając niezwykle ostrożnie i tylko na pewniaki). O ile się da.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 21-10-2014 22:48

(20-10-2014 20:05)gruczar napisał(a):  Bo jak grasz w ruletkę w kasynie to nie ma taktyki, która pozwoli Ci wygrywać, jeśli użyjesz rozumu. A w przypadku forexa i opcji binarnych słyszałem, że jak ktoś ogarnia temat walut to jest w stanie ze 100% dokładnością przewidywać takie zmiany walut na podstawie różnych wydarzeń, przemówień na rynku, raportów finansowych. I jeśli to ostatnie to prawda i taka analiza jest w istocie możliwa to opcje binarne stają się zawodem, a nie hazardem. I stąd zależy mi na tym, żebyś spróbował wykorzystać do maksimum swój umysł i doprowadzić do 100% skuteczności w jakimś miesiącu (grając niezwykle ostrożnie i tylko na pewniaki). O ile się da.

Osobiście nie wierzę, że da się zarabiać w 100% zawsze - rynku nie przewidzisz do końca, nawet gdy nie ma żadnych wydarzeń ekonomicznych, wykresy skaczą, raz w górę raz w dół Wink

Zawsze staram się inwestować ostrożnie, z głową. To, że obecne moje wyniki są zadowalające, nie oznacza że zostanę miliarderem. Staram się dać w to pracy, ile tylko mogę Smile

Zapomniałem wstawić wyniki wczorajszej inwestycji, więc połączyłem to z dzisiejszymi pozycjami.

Wczorajszy wynik:

otwarte pozycje: 1
trafne: 1
zarobione: 175.71 euro Huh

screen z inwestycji:
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Dzisiejsze wyniki:

otwarte pozycje: 2
trafne: 1
nietrafne: 1
zarobione: 57 euro Huh

screen z inwestycji:
[Obrazek: bdswiss.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 22-10-2014 23:51

Wczoraj bez żadnych inwestycji, zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie.