RE: FireSub - ogólna dyskusja - MankuT - 16-03-2014 18:48
Freebiz jeszcze @up
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Pablitos - 16-03-2014 18:50
Ale martins, narazie macie najslabsze programy ze wszystkich, niczym sie nie wyrozniaja. Zrobcie szpieg sms , fb podgladacz, ba! video nawet nie ma.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - TastemanPL - 16-03-2014 18:53
Haha brawo ludzie. Jak zobaczyłem że serwis jest dzieckiem ludzi od FC to nawet nie szukałem żadnych dowodów wypłat bo byłem pewny. 3,5 za lead to dobra stawka Fires was rozpieścił stawkami 4,5, 5 i co nie wypłaca teraz a stawki po 11 zł. Jeśli chodzi o konwersje to utrzymuje się ona na stabilnym poziomie 5,17% co jest wynikiem lepszym niż Fires. Pozdrawiam tych co chcą zarabiać po 11 zł za leada i nie otrzymać kasy! I tak jak ktoś powiedział reklama na pół forum scamu a dobry serwis nawet swojego działu nie ma!
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Pablitos - 16-03-2014 18:56
(16-03-2014 18:53)TastemanPL napisał(a): Haha brawo ludzie. Jak zobaczyłem że serwis jest dzieckiem ludzi od FC to nawet nie szukałem żadnych dowodów wypłat bo byłem pewny. 3,5 za lead to dobra stawka Fires was rozpieścił stawkami 4,5, 5 i co nie wypłaca teraz a stawki po 11 zł. Jeśli chodzi o konwersje to utrzymuje się ona na stabilnym poziomie 5,17% co jest wynikiem lepszym niż Fires. Pozdrawiam tych co chcą zarabiać po 11 zł za leada i nie otrzymać kasy! I tak jak ktoś powiedział reklama na pół forum scamu a dobry serwis nawet swojego działu nie ma!
Fires wyplaca, nie wypowiadaj sie jak nie sledzisz, bo psujesz forum.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Kiljan - 16-03-2014 19:01
(16-03-2014 18:56)Pablitos napisał(a): (16-03-2014 18:53)TastemanPL napisał(a): Haha brawo ludzie. Jak zobaczyłem że serwis jest dzieckiem ludzi od FC to nawet nie szukałem żadnych dowodów wypłat bo byłem pewny. 3,5 za lead to dobra stawka Fires was rozpieścił stawkami 4,5, 5 i co nie wypłaca teraz a stawki po 11 zł. Jeśli chodzi o konwersje to utrzymuje się ona na stabilnym poziomie 5,17% co jest wynikiem lepszym niż Fires. Pozdrawiam tych co chcą zarabiać po 11 zł za leada i nie otrzymać kasy! I tak jak ktoś powiedział reklama na pół forum scamu a dobry serwis nawet swojego działu nie ma!
Fires wyplaca, nie wypowiadaj sie jak nie sledzisz, bo psujesz forum.
Powiedział zbanowany z 3 postami...
RE: FireSub - ogólna dyskusja - alizen - 16-03-2014 19:14
Jeżeli wam sie podoba serwis to załóżcie własny, jeszcze niesłyszałem, żeby ktoś nie dostał kasy od firemedia. Konwersja u mnie wypada 5.28% na 21 leadów
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Inspired - 16-03-2014 19:47
Niecierpliwie czekam na jakiś lepszy program z plikami oraz video
RE: FireSub - ogólna dyskusja - nasgaroth - 16-03-2014 20:44
Zaczynam testowanie, szablon i intuicyjność serwisu to mistrzostwo świata ogólnie. Co do wypłat, jak najbardziej NET30 jest najrozsądniejszy. Dodajcie więcej ciekawych programów, a przede wszystkim programy na target zagraniczny i będziecie nie do zajechania.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - pandapawel - 16-03-2014 20:51
też czekam na więcej programów (pliki, video, lepsza wersja wizualna szpiegfona), bo narazie pomimo tekstów, które zawsze działają, nie jestem w stanie przekonać do leadowania ;/
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Kiljan - 16-03-2014 20:59
Spokojnie wszystko będzie, za opóźnienia z tymi programami jeszcze raz przepraszam no ale kompletnie nie pomyśleliśmy, że przecież nie każdy ma fullhd no i, że ktoś będzie robił oferty na andku, ale lepiej pozno niz wcale!
Na sobotnie wydarzenie będziemy mieć dla Was prawdziwą niespodziankę!
|