PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) (/Temat-PaidVerts-Goldenchase-Marketglory-dowody-wyplat-Poradniki-Jak-grac-tylko-na-PRIV-79242) |
RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - prymul1 - 14-07-2014 11:28 Mam pytanie odnośnie taktyki w goaltycoon Otóż gram ustawianiem 4-4-2 i mam przy tym Tactic Bonus 20/20%, jeśli teraz zmienię na np.5-4-1, która nigdy nie grałem to Tactic Bonus będzie 0/20%, ale jeśli z powrotem zmienię 4-4-2 to czy Tactic Bonus będzie znowu 20/20%? RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Misiorny - 14-07-2014 23:57 Zapraszam do strategii ekonomicznej powiązanej z managerem piłkarskim. Real Cash Economy. Rejestracja z reflinka - pomoc w grze http://www.marketglory.com/strategygame/Misiorny PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - MarketGlory - 15-07-2014 05:24 (14-07-2014 11:28)prymul1 napisał(a): Mam pytanie odnośnie taktyki w goaltycoonWitam w pewnym sensie masz racje, ale nie do końca. Ja np: Gram taktyką 4-3-3 , bo zmieniłem z 4-2-2 i mam aktualnie 20% A gram nią dopiero 2 sezon .Przy podstawowej taktyce 4-2-2 pisze 0% więc spada na 100% ale o ile dziennie to nie wiem, bo napewno nie od razu.Jak masz słabsza ligę lub przeciwnika i możesz sobie poeksperymentować z ustawieniami, to napewno na tym nie stracisz a tylko dowiesz się więcej.Najlepiej zmień na jakąś inną którą byś chciał mieć (najlepiej pasuje do twojej drużny) na kilka dni a dowiesz się o jaki procent spada Mam nadzieję że jakoś pomogłem RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Karimes - 15-07-2014 10:31 Spada i rośnie tak samo - 1% każdego dnia. Czyli jak masz np. 4-3-3 na 20% a 4-5-1 na 0% i zagrasz dzisiaj 4-5-1 to jutro będziesz miał 4-5-1 na 1% a 4-3-3 na 19%. Przynajmniej tak jest w najwyższej lidze, nie wiem może w niższych ligach jest inaczej chociaż wątpię. RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - UmCyK - 15-07-2014 11:21 Jakie krasnale teraz kupować ? http://scr.hu/2p8p/e4k5m PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - MarketGlory - 15-07-2014 15:56 (15-07-2014 11:21)UmCyK napisał(a): Jakie krasnale teraz kupować ?Wiesz co nie wiem, to wszytko zależy od tego, ile masz czasu dziennie i tego jaką kwota dysponujesz. Na pewno nie opłaca się czekać na happy za 100.000 Zarabiasz aktualnie 13.864 golda na dobę. Więc najlepszym wyjściem było by kupować Sneezy za 1.000 golda są tanie i produkują nie wiele mniej niż kolejne biorąc po uwagę cenę. Tutaj masz link do kalkulatora pokombinuj zobacz, ile ci brakuje krasnali danego typu do tego by wydobywać np; o 0,01$ więcej niż poprzednio itp. Kalkulator RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - UmCyK - 15-07-2014 17:55 Serio Sneezy Gdzie zarabiam dziennie 14k mam kupowac krasnale warte 1k A czasu mam sporo. RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - MarketGlory - 16-07-2014 02:49 (15-07-2014 17:55)UmCyK napisał(a): Serio Sneezy Gdzie zarabiam dziennie 14k mam kupowac krasnale warte 1k A co ma piernik do wiatraka ?? Co lepiej kupić 2-óch Bashful i czekać na trzeciego?? Twoja sprawa co to jest 14 k .Jakbyś zarabiał 100.000 tys dziennie to wtedy byś nie miał problemu. Najlepiej poczekaj 9 dni na happy:xd RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Ukis - 16-07-2014 14:04 Co do kampanii reklamowej w paidverts - jeśli nie ma się żadnej strony na wypromowanie, to polecacie jakiś program partnerski/coś w stylu cpc/cpm, żeby ta kampania nie poszła na darmo? Smile Czy macie jakiś inny sprawdzony sposób na dobre wykorzystanie tej kampanii? RE: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Cobra84 - 17-07-2014 21:36 MarketGlory, zarejestrowałem sie z refa na PV Nie chcę 60% zwrotu, tylko w razie problemów liczę na pomoc. Narazie ogarniam wszystko. |