FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna (/Temat-FireCPA-pierwsza-polska-siec-afiliacyjna-73426) |
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Niman - 16-04-2015 12:53 Polecam serwis RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Sebqu - 17-04-2015 23:10 (30-03-2015 21:04)AnnaKa napisał(a): Na telefon fajnie mieć ofertę jak ktoś używa Viralek i przekierowanie robi żeby nie tracić ruchu.To mam takie pytanie do Ciebie, czy jeśli powiedzmy spamuje na grupach francuskich i skracam przez skracamy.ga (przykładowo) to aby nie tracić ruchu to mam i robić z niej przekierowania do oferty na pc, a jak ktoś wejdzie z telefonu to go da na mobilną, chodzi o to że nie chce robić LP, da tak radę ;c RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 19-04-2015 22:00 Tak robisz przekierowanie w zależności jaki ruch oferuje odbiorca. Czyli skracamy.ga -Komputery (oferta PC) -Telefony, Tablety inne jajca mobilne (Oferta Mobile) Zrób przekierowanie na zasadzie detekcji rozdzielczości ekranu. Ja tak działałem swojego czasu i było bardzo fajnie. Chciałbym wrócić do zarabiania szczególnie na FireCPA aczkolwiek w maju wszystko się okaże RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - shiks - 01-06-2015 20:18 czemu link rejestracyjny nie doszedł? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - spaltooln - 14-12-2015 20:16 Jak dlugo trzeba czekac na aktywacje konta? Wyslalem pare dni temu i nadal cisza ma mailu.. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - FireMedia - 14-12-2015 22:38 @[spaltooln], czy możesz sprawdzić ponownie czy twoje konto jest już aktywne? Jeśli nadal nie jest, proszę o wysłanie twojego meila na PW Pozdrawiam, FireMedia RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - FireMedia - 29-12-2015 20:52 Szczęśliwego Nowego Roku! Masz ochotę wygrać mały upominek? Sprawdź nasz konkurs: Klik |