[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Dominik1010 - 15-08-2013 20:50 Ja również polecam ;] Całkiem nieźle się zarabia, w pierwszym miesiącu pracy wpadły 34$ więc mimo małej kwoty jestem zadowolony jak na 1 miesiąc. Teraz nieco gorzej przez spadek pozycji blogów ale myślę że wszystko wróci do normy. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mikro - 15-08-2013 21:21 Czy dostane zaległego New'a [Newsletter] jak się zapisałem po jego wysłaniu? RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - KosikSquad - 15-08-2013 22:46 Ja nie dostałem niu stajlera, a jestem twoim refem. Jest mi smutno teraz EDIT Okej jednak dostałem, ale na zupełnie inny email niż z toba piszę. Nie wiem jak, ale no mniejsza z tym zapiszę sie też na drugim emailu. [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 16-08-2013 01:30 Spokojnie,pracujemy, uwierzcie mi ze do dziwnych pytań wam daleko Co do newsa to są tam emaile z bloga więc te na te dochodzą wiadomości. Następny news nuz niedługo Zaległe nie dochodzą do nowych ;( RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - badboyowski - 16-08-2013 02:10 zarejestrowany z twojej strony. mówisz że podpowiesz niszę, także może być i na pw. bloga zrobię sam, od razu biorę domenę .com, tylko mówisz że znasz się na pozycjonowaniu, to też coś byś mi pomógł. nick badboyowski. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 16-08-2013 10:52 (16-08-2013 02:10)badboyowski napisał(a): zarejestrowany z twojej strony.Nie widzę PW od Ciebie, emaila pisales? Pozdrawiam. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - badboyowski - 16-08-2013 19:38 Jaki PW chciałbyś ode mnie? ja wyjaśniłem w czym chce pomocy, więc chyba pw ode mnie jest zbędny. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mikro - 16-08-2013 19:46 Czekam na dalszą odpowiedź RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 18-08-2013 12:49 Coś niefajnego dzieje sie dzis z moim internetem, najpierw wgl nie chciał działać a potem postaram sie odpowiedziec wam jak tylko bede w stanie Na szczescie astrocash.org juz dziala po awarii RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 20-08-2013 15:11 Znowu to samo: Są jakies prace na łączach koło mojego domu |