![]() |
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! (/Temat-Zarabiamy-w-FireCash-z-Diqtion-em-56206) |
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 22-02-2013 18:22 Teraz doszło, zjem coś i będę odpisywał. Tydzień to dopiero początek, więc spokojnie ![]() RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 24-02-2013 00:36 ![]() GRUBE DOLARY! Kochani 23 lutego pobiliście kolejny rekord! W 24h zarobiliście aż 900$! To ogromny sukces! Dziękuję, że jesteście ![]() RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 24-02-2013 11:37 RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - cinexik - 24-02-2013 16:50 Oczywiście polecam! Dobry kontakt, wszystko wyjaśnione w każdym szczególe. Teraz tylko czekać na pierwsze zarobki i iść zaszaleć za pierwszą wypłatę ![]() RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 27-02-2013 22:35 ![]() Pamiętajcie, że jutro ostatni dzień konkursu! Już od północy możecie wysyłać zgłoszenia wraz z odpowiedzią na konkursowe pytania na [email protected] RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Daroslawo - 01-03-2013 19:38 Mógłbyś napisać ile osób wysłało ci zgłoszenie do konkursu z odpowiedzią na $50+ ? RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 01-03-2013 20:15 Mam łącznie prawie 150 zgłoszeń. Nie liczyłem tego i niestety nie mam na to czasu ile konkretnie na jaką sumę. Za kilka dni wyniki także spokojnie ![]() RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 02-03-2013 00:00 Podsumowanie lutego pod koniec dzisiejszego dnia, bo całkiem o nim zapomniałem przez prace konkursowe - http://zarabiamyprzez.net/podsumowanie-lutego/
![]() RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - fifa127 - 02-03-2013 20:34 Jestem pod wrażeniem, mieć tyle refów i odpisywać na każdego maila, prowadzić livechaty itp. Rozumiem, że to się zwraca w $, ale podziwiam Cię za poświęcany dla nas czas! Saldo: $5.38 A to dopiero mój początek, wprowadzam wiele zmian, spora część dzięki Diqtionowi. Nisze są słabiutko promowane, a pozycja plików w wyszukiwarkach jest krytyczna. Chcę zobaczyć moje saldo po pozycjonowaniu ![]() PS. Chyba bez zdjęcia jego (twojej) wypłaty za styczeń bym nie zaczął współpracy, ponieważ brak mi było motywacji ![]() Pozdrawiam! Kamil. RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Beliarossi - 04-03-2013 00:19 u mnie strona jest.. jest pare postow jest dosc pozycjonowana.. mija prawie miesiac zero sciagniec wejscia 2-3 na pare dni na strone ogolnie trace checi na cokolwiek zwiazanego z FC i zarabianiem tym sposobem |