![]() |
[SCAM] My24HourIncome - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] My24HourIncome (/Temat-SCAM-My24HourIncome-135308) |
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 17-09-2016 08:24 Kolejny cotygidniowy update od Drew https://youtu.be/9cQ1TtJ6oSY Naprawdę polecam obejrzeć wszystkim aktywnym w programie oraz tym którzy jeszcze się wahają ![]() Payza zaliczyła niewielki wzrost z powodu podwójnych wypłat (czyli program poradził sobie bez problemu z tą sytuacją) a w porównaniu do zeszłego tygodnia program ma ok. 200 BTC więcej! Miałem się przymierzać do odzyskiwania po trochu wkładu, ale myślę że narazie zostanę przy 100% reinwestycji skoro program nie tylko ma się dobrze, ale i szybko się rozwija RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Pmxq - 17-09-2016 09:54 To jest chyba najlepsza reklama dla programu - tak jak mówił Drew w updacie, inny program po takim incydencie na pewno by się zachwiał, a my24 nic się nie stało i nie muszą wprowadzać żadnych drastycznych zmian aby te pieniądze odzyskać - wystarczy na kilka dni zatrzymać rcp i wszystko wróci do normy ![]() Program się mocno rozwija z tygodnia na tydzień, co mnie niezmiernie cieszy ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 17-09-2016 10:39 (17-09-2016 09:54)Pmxq napisał(a): To jest chyba najlepsza reklama dla programu - tak jak mówił Drew w updacie, inny program po takim incydencie na pewno by się zachwiał, a my24 nic się nie stało i nie muszą wprowadzać żadnych drastycznych zmian aby te pieniądze odzyskać - wystarczy na kilka dni zatrzymać rcp i wszystko wróci do normy Dokładnie, każdy inny program mocno dostał by po du*ie a tutaj $40,000 to mniej niż wpływy z 1 dnia ![]() No i transparentność admina mocno cieszy. Co tydzień update o stanie programu. Dopóki rezerwy wciąż szybują w górę reinwest 100% u mnie. Jak się znajdzie złotą kurę to trzeba korzystać ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Captain - 17-09-2016 14:08 Cytat:Miałem się przymierzać do odzyskiwania po trochu wkładu, ale myślę że narazie zostanę przy 100% reinwestycji skoro program nie tylko ma się dobrze, ale i szybko się rozwija Chyba jesteś nowy w hyipach i revshare. Powoli zamyka się już pierwszy cykl, w programie bez przymusowego repurchase, a Ty chcesz dalej reinwestować 100%? Inwestuj. Ale nie namawiaj innych bo to już duże ryzyko. Ten program to nie TM ani MX i na 90% nie pociągnie dłużej jak max 2-3 miesiące. A możliwe, ze nawet tyle nie wytrzyma. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 17-09-2016 15:46 W HYIPach nie jestem nowy tylko wcale nie jestem Za to w RevShare już trochę siedzę i trochę już zarobiłem więc nie uważam, żebym potrzebował Twojej porady ...a od kiedy TM miał repucharse? Mówię o moich planach, gdzie tu napisałem, że ktoś ma robić tak samo...? I skąd wniosek, że program padnie w 2-3 miesiące skoro na prockach kasy przybywa...? RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - devilll - 17-09-2016 18:00 Bo w końcu wielu ludzi przestanie reinwestować, tylko zacznie masowo wypłacać i twój biznes na lata padnie. Proste jak budowa cepa. Te twoje rezerwy i przyrosty nic nie znaczą, to tylko wirtualne cyferki, po spłaceniu wszystkich zobowiązań program jest na pewno na WIEEELKI MINUS. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 17-09-2016 21:40 To nie jest biznes na lata, ale MOIM OSOBISTYM ZDANIEM program nie zawali się z tego ni z owego po miesiącu. Póki kasy na procesorach wciąż przybywa to ja się o swoje $$$ zbytnio nie boję i jeszcze kilka tygodni mogę ryzykować wkład i spokojnie spać w nocy. Żaden revshare nie wyjdzie ci na plus po "spłaceniu obowiązań" więc o czym my w ogóle mówimy ![]() HYIPy płacące w nieskończoność 3% dziennie z pierwszego depozytu śmigają po kilkanaście miesięcy, a wy marudzicie o brak przymusowej reinwestycji... i w tym samym czasie wychwalacie program, który jej też nie miał. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - devilll - 17-09-2016 22:18 Nie używaj liczby mnogiej kolego, niczego nie wychwalałem. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 17-09-2016 22:40 (17-09-2016 22:18)devilll napisał(a): Nie używaj liczby mnogiej kolego, niczego nie wychwalałem. Pardon, drugi kolega wychwalał RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Norman - 17-09-2016 23:37 (17-09-2016 23:32)AresxXx napisał(a): czy ktos wie dlaczego program jest dostepny tylko w wersji demo? kiedy mozemy spodziewac sie wypuszczenia full version? nie ma co czekać na full version - nie płaci ![]() że tobie się nie znudziła krucjata jeszcze. |