![]() |
Głupie i śmieszne "nisze" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Głupie i śmieszne "nisze" (/Temat-Glupie-i-smieszne-nisze-110941) |
RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Kickster - 17-11-2015 22:59 Placzecie o te nisze, a przeciez promując je chcecie dotrzec do jak najwiekszej liczby osob, co de facto powoduje dotarcie rowniez do ludzi ktorzy mogą ją skopiowac. Takie podejscie jak Wasze skutkowałoby usunięciem całego forum "bo nisza". Taki prezes Coca-Coli pewnie tez sobie mysli, "Kurde nie damy tej ciezarowki swiatecznej bo nam T-Mobile pomysl ukradnie i zrobi różową." ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Rav656 - 17-11-2015 23:03 Co innego promować niszę, a co innego wystawić ją komuś na tacy na publicznym forum o ZARABIANIU W SIECI. Tutaj każdy wie jak ona działa i jak ja wykorzystać, a podczas promowania na ten pomysł wpadnie tylko garstka z odbiorców ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Pentagon - 18-11-2015 17:56 a to chyba mistrz jaki mógbyc http://jajcasz.pl/odciol-leb-maczeta-po-przyjsciu-ze-szkolyszok/ RE: Głupie i śmieszne "nisze" - rekki - 18-11-2015 20:47 (18-11-2015 17:56)Pentagon napisał(a): a to chyba mistrz jaki mógbyc http://jajcasz.pl/odciol-leb-maczeta-po-przyjsciu-ze-szkolyszok/ Ten to akurat jest tutaj znany ze swoich produkcji ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Weglowodan - 18-11-2015 21:13 Też jestem za tym żeby zamknąć ten temat. Głupie nie głupie, ale zarobić można. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - mikolaj90 - 19-11-2015 07:55 Tez jestem za tym aby zamknąć ten temat. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - asiorek - 20-11-2015 19:42 Apropo nisz to gratuluję ernerom podpierdzielajacym nisze. Dobrze ze chociaż pamiętacie o zmianie linku mojego na swój przy kopiowaniu tekstu. Naprawdę. Błagam Was. Jeśli coś kopiujecie róbcie to z głową. A nie na pałę wszystko po kolei jak leci kopiujecie. Chcecie zarobić to napisz sobie tekst swój na wzór mojego czy kogoś innego ( mowa o tym podpierdzielonym )i na takim tekście zarobisz więcej niż na tekście skopiowantm słowo w słowo.. Naprawdę różnie mozgami, bo chyba ze ich nie macie i sprawia to wam zbyt dużo problemów . Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Głupie i śmieszne "nisze" - matevos - 22-11-2015 12:37 No no... Panowie strzeżcie się Ci którzy byli, aż "zapomysłowi" ![]() ![]() Czy na prawdę, nie lepiej czasami pomyśleć dłużej nad niszą, obrócić ją w whitehat i dać coś temu kowalskiemu w zamian za wysłanego smsa za 30 zł? Takim działaniem, szkodzicie nie tylko sobie jak widać, ale też innym osobom które siedzą w branży sub-sms, oraz firmą które udostępniają wam narzędzia do zarabiania. Jak niestety widać dorwały się 12 latki do nowego trendu w zarabianiu jakim stały się sub-sms. Uważam, że wszystkie te strony powinny stać się bardziej restrykcyjne w akceptowaniu nowych użytkowników. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Kickster - 22-11-2015 15:10 Tego tak latwo nie odpuszczą, bo wiadomo ze polszi ce byc trendi i nie pozwoli obrazac biednych imigrantow. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Weglowodan - 22-11-2015 17:14 (22-11-2015 12:37)matevos napisał(a): No no... Panowie strzeżcie się Ci którzy byli, aż "zapomysłowi"Nawet w TV o tym mówili więc gościowi pewnie się cieplej zrobiło xDD |