RE: Odnowienia - szykiryki - 27-05-2015 17:43
(27-05-2015 17:11)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 16:14)eforsa napisał(a): W związku z częstymi pytaniamia "co z tymi odnowieniami?" tłumaczymy:
Operator przyznał się do problemu technicznego nowej usługi i problem ten został wyeliminowany, nie będzie pojawiał się w przyszłości.
Wszystkie zaległe odnowienia (za cały okres działania MT Play) zostaną wykonane w dniu dzisiejszym. Leady będą do Państwa spływać w przeciągu najbliższych 24-48h.
Jednocześnie przypominamy, że kolejne odnowienia usługi MT Play już w kolejny poniedziałek.
Pozdrawiamy serdecznie.
A jednak coś było nie tak, Chodź, dla mnie to bez różnicy, bo nie mam zamiaru 3 raz, zmieniać linków do ponad 150 filmów. Ale zobacze ile mi wpadnie odnowień z tego Allplayera , jeśli dużo to może się zmuszę, jeśli nie zostaje przy full HD
Btw a co do ciebie Voldir, co mnie obchodzi coś napisałeś na 38 stronie . Ja odniosłem się do strony 39 " 29 leadów w sobotę i 7 w niedzielę, a odnowień brak. Łącznie 36 leadów w weekend. " . Skoro nie dostałeś nigdy żadnego odnowienia to po co piszesz , zacytuje drugi raz "29 leadów w sobotę i 7 w niedzielę, a odnowień brak. Łącznie 36 leadów w weekend. " ,Jakbyś miał jakieś żale , że ich nie ma skoro sam mówisz że nigdy ich nie miałeś. A ze zrozumieniem to ty powinnieneś nauczyć się czytać bo ja pisałem na tej 38 stronie o allplayerze.pl i odnowieniach związanych z nim chodź mój wstęp odnosił się głównie do odnowień, że ich nie ma a powinny być a ty odpisujesz mi że mi mało i takie tam (widziałeś mnie kiedyś, żebym co tydzień pisał w tym wątku, że czego tak mało, coś jest nie tak, ktoś tu w h... leci ??/ Nie!!!, Jeśli myślisz że nie mam nic innego do roboty niż siedzenie na tym forum24/h jak większość tutaj osób to jesteś w błędzie) . I kto miał rację z tym Allplayerem,.pl?? , za dużo już zarobiłem na eforsie i wiem co promuje żeby nie wiedzieć czy powinienem mieć z niszy odnowienia czy nie(Chodź jak sam powiedziałem, te odnowienia, to loteria, ale mam ponad 200 z allplayera i zero odnowień), ale to się okaże do końca tygodnia czy ten błąd z Allplayer.pl został rozwiązany, bo ewidentnie był
wiesz, że chodź to nie to samo co choć?
Jak wpadną dodatkowe odnowienia to tylko się cieszyć
RE: Odnowienia - Jojek89 - 27-05-2015 18:17
(27-05-2015 17:43)szykiryki napisał(a): (27-05-2015 17:11)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 16:14)eforsa napisał(a): W związku z częstymi pytaniamia "co z tymi odnowieniami?" tłumaczymy:
Operator przyznał się do problemu technicznego nowej usługi i problem ten został wyeliminowany, nie będzie pojawiał się w przyszłości.
Wszystkie zaległe odnowienia (za cały okres działania MT Play) zostaną wykonane w dniu dzisiejszym. Leady będą do Państwa spływać w przeciągu najbliższych 24-48h.
Jednocześnie przypominamy, że kolejne odnowienia usługi MT Play już w kolejny poniedziałek.
Pozdrawiamy serdecznie.
A jednak coś było nie tak, Chodź, dla mnie to bez różnicy, bo nie mam zamiaru 3 raz, zmieniać linków do ponad 150 filmów. Ale zobacze ile mi wpadnie odnowień z tego Allplayera , jeśli dużo to może się zmuszę, jeśli nie zostaje przy full HD
Btw a co do ciebie Voldir, co mnie obchodzi coś napisałeś na 38 stronie . Ja odniosłem się do strony 39 " 29 leadów w sobotę i 7 w niedzielę, a odnowień brak. Łącznie 36 leadów w weekend. " . Skoro nie dostałeś nigdy żadnego odnowienia to po co piszesz , zacytuje drugi raz "29 leadów w sobotę i 7 w niedzielę, a odnowień brak. Łącznie 36 leadów w weekend. " ,Jakbyś miał jakieś żale , że ich nie ma skoro sam mówisz że nigdy ich nie miałeś. A ze zrozumieniem to ty powinnieneś nauczyć się czytać bo ja pisałem na tej 38 stronie o allplayerze.pl i odnowieniach związanych z nim chodź mój wstęp odnosił się głównie do odnowień, że ich nie ma a powinny być a ty odpisujesz mi że mi mało i takie tam (widziałeś mnie kiedyś, żebym co tydzień pisał w tym wątku, że czego tak mało, coś jest nie tak, ktoś tu w h... leci ??/ Nie!!!, Jeśli myślisz że nie mam nic innego do roboty niż siedzenie na tym forum24/h jak większość tutaj osób to jesteś w błędzie) . I kto miał rację z tym Allplayerem,.pl?? , za dużo już zarobiłem na eforsie i wiem co promuje żeby nie wiedzieć czy powinienem mieć z niszy odnowienia czy nie(Chodź jak sam powiedziałem, te odnowienia, to loteria, ale mam ponad 200 z allplayera i zero odnowień), ale to się okaże do końca tygodnia czy ten błąd z Allplayer.pl został rozwiązany, bo ewidentnie był
Typowa Kobieta, zawsze swoje 3 grosze musi wsadzić. Jesteś jak moja siostra,która cały czas mnie poprawia jak coś źle powiem wymówię, a gdyby nie ja to by i jej chłopak to by sobie , mogła studiować, pracować i mieszkać ale nadal u Mamy . I wiesz ile mnie to obchodzi ten zryty polski język. Nic ,ważne że potrafię inne robić inne rzeczy z których mam niezłą kasę i wolę być jebanym analfabetą i zarabiać powyżej 5 k niż mieć magistra polonistyki i szukać pracy lub robić na kasie w Lidlu lub h.... wie gdzie jak wielu studentów za 10zł, bo studiować to może sobie każdy ale co z tego jak praca jest tylko dla nielicznych.
Btw Możesz odpowiadać na moje posty i cały czas mnie poprawiać, jeżeli w ten sposób poczujesz się lepiej,nie wiem czy masz jakieś uczulenie na mnie czy jak, tak jak użytkownik @Suchy (Który Jak ja wstawiłem screen do galeri z ledami , a on musiał mi udowodnić że też nie jest gorszy,jakby mnie to obchodziło)
RE: Odnowienia - Voldir - 27-05-2015 19:44
(27-05-2015 18:17)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 17:43)szykiryki napisał(a): (27-05-2015 17:11)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 16:14)eforsa napisał(a): W związku z częstymi pytaniamia "co z tymi odnowieniami?" tłumaczymy:
Pozdrawiamy serdecznie.
Typowa Kobieta, zawsze swoje 3 grosze musi wsadzić. Jesteś jak moja siostra,która cały czas mnie poprawia jak coś źle powiem wymówię, a gdyby nie ja to by i jej chłopak to by sobie , mogła studiować, pracować i mieszkać ale nadal u Mamy . I wiesz ile mnie to obchodzi ten zryty polski język. Nic ,ważne że potrafię inne robić inne rzeczy z których mam niezłą kasę i wolę być jebanym analfabetą i zarabiać powyżej 5 k niż mieć magistra polonistyki i szukać pracy lub robić na kasie w Lidlu lub h.... wie gdzie jak wielu studentów za 10zł, bo studiować to może sobie każdy ale co z tego jak praca jest tylko dla nielicznych.
Btw Możesz odpowiadać na moje posty i cały czas mnie poprawiać, jeżeli w ten sposób poczujesz się lepiej,nie wiem czy masz jakieś uczulenie na mnie czy jak, tak jak użytkownik @Suchy (Który Jak ja wstawiłem screen do galeri z ledami , a on musiał mi udowodnić że też nie jest gorszy,jakby mnie to obchodziło)
Del, bo wolę dyskusję w 4 oczy, a nie bezmyślne klepanie w klawiaturę
RE: Odnowienia - Jojek89 - 28-05-2015 01:47
(27-05-2015 19:44)Voldir napisał(a): (27-05-2015 18:17)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 17:43)szykiryki napisał(a): (27-05-2015 17:11)Jojek89 napisał(a): (27-05-2015 16:14)eforsa napisał(a): W związku z częstymi pytaniamia "co z tymi odnowieniami?" tłumaczymy:
Pozdrawiamy serdecznie.
Del, bo wolę dyskusję w 4 oczy, a nie bezmyślne klepanie w klawiaturę
Powiedz , mi, na co w ogóle ta dyskusja, czy zarówno ty jak i ja jesteśmy tutaj tylko po to, żeby wytykać czyjeś błędy, chwalić się kto co nie ma lub obrażać innych, chyba nie. Sam się wpierdzieliłeś między drzwi a zawiasy , dyskusja dotyczyła Allplayera i manipulacji odnowieniami którą zaczął użytkownik @domin_dz , a ty cytujesz mojego posta i wyjeżdżasz, z tekstem, że mi mało albo jak mi coś nie pasuje to mogę sobie iść gdzie indziej , ale ja nigdzie nie powiedziałem, że mi nie pasuje Eforsa.Gdyby tak było już dawno zwinął bym żagle , wyraziłem swoją opinię ogólnie na temat odnowień oraz nowego programu Allplayer.pl , a raczej tego że coś z nim jest nie tak(Chodzi o odnowienia),co zostało potwierdzone przez samą Eforsę.Mi się bardzo podobają te odnowienia , ponieważ ja w przeciwieństwie do większości z tutaj obecnych pracuje i nie mam za bardzo czas no to żeby codzienne dajmy na to spamować kilka godzin dziennie.Dlatego też wybrałem, sobie program który oferuje odnowienia a zarabiam, na filmach i wcale się z tym nie kryje, bo po co i naprawdę nie obchodzi mnie kto ile zarabia lub zarobił, ja się cieszę jak mi wpadnie nawet 7,50 z automatu bo w ciągu miesiąca może wyjść ładna sumka.Tak więc skończmy tą głupią dyskusję nie wiadomo o co,bo jedyny plus tego, to, że, zarówno ja jak i wy dostałem kilka punktów reputacji
RE: Odnowienia - szykiryki - 28-05-2015 07:34
@[Jojek89], sory.
Nie sądziłam, że mój lekki przytyk wywoła taki elaborat pełen żalu i angażowania rodziny do drugiego pokolenia... nie nazwałam Cie analfabetą, sam sobie dopowiedziałeś historię, trochę za dużo spinki, za mało luźnych majtek .
Jeśli poczułeś się urażony moim postem to jeszcze raz- przepraszam.
RE: Odnowienia - Voldir - 28-05-2015 10:23
Wpadło Wam coś dziś odnowień?
Z 36 leadów
Dziękuję eforso
RE: Odnowienia - filmsonline - 28-05-2015 14:10
Dzięki Eforsa Odnowienia wpadły idealnie) Nawet się takiej ilości nie spodziewałem
RE: Odnowienia - Jojek89 - 28-05-2015 15:01
(28-05-2015 07:34)szykiryki napisał(a): @[Jojek89], sory.
Nie sądziłam, że mój lekki przytyk wywoła taki elaborat pełen żalu i angażowania rodziny do drugiego pokolenia... nie nazwałam Cie analfabetą, sam sobie dopowiedziałeś historię, trochę za dużo spinki, za mało luźnych majtek .
Po pierwsze nie musiałaś, nazywać mnie analfabetą, wystarczy, że mnie cały czas poprawiasz i udajesz przy tym lepszą, Temat Leadmore . Pisałem tam kilka razy a ty jak zwykle wtrąciłaś swoje 3 grosze, wyszukując się błędów w pisowni jakby to miało jakieś znaczenie, ale pewnie dla ciebie ma.A co do tego przepraszam to, to ...Wsadź je sobie tam gdzie słońce nie dochodzi. If u know what I mean , bo przepraszać to sobie możesz osobę której coś zrobiłaś, ale w prawdziwym życiu a nie tutaj ,bo dla mnie słowo pisane na tym forum w takiej postaci nie ma najmniejszego znaczenia
Btw Nie udzielam się już więcej a Admina proszę o usunięcie tego konta, nie wiem po co je w ogóle zakładałem , szkoda mojego czasu i nerwów na dyskusję z pewnymi ludźmi
RE: Odnowienia - fusek - 28-05-2015 15:14
to jest jakis wal mialem rano 204324 leadow;p
a odnowienia w czwartki nie wpadaja - chyba? a i nie ma tego w statystykach:]
RE: Odnowienia - Voldir - 28-05-2015 15:24
(28-05-2015 15:01)Jojek89 napisał(a): (28-05-2015 07:34)szykiryki napisał(a): @[Jojek89], sory.
Po pierwsze nie musiałaś, nazywać mnie analfabetą, wystarczy, że mnie cały czas poprawiasz i udajesz przy tym lepszą, Temat Leadmore . Pisałem tam kilka razy a ty jak zwykle wtrąciłaś swoje 3 grosze, wyszukując się błędów w pisowni jakby to miało jakieś znaczenie, ale pewnie dla ciebie ma.A co do tego przepraszam to, to ...Wsadź je sobie tam gdzie słońce nie dochodzi. If u know what I mean , bo przepraszać to sobie możesz osobę której coś zrobiłaś, ale w prawdziwym życiu a nie tutaj ,bo dla mnie słowo pisane na tym forum w takiej postaci nie ma najmniejszego znaczenia
Btw Nie udzielam się już więcej a Admina proszę o usunięcie tego konta, nie wiem po co je w ogóle zakładałem , szkoda mojego czasu i nerwów na dyskusję z pewnymi ludźmi
I Ty mówisz o dojrzałości? Weź już się stul i nie kompromituj więcej, bo zalatuje prostactwem od Ciebie. Najlepiej zrobisz jak sobie pójdziesz właśnie z tego forum, bo dla mnie jesteś tylko zwykłym ignorantem, który znalazł sobie miejsce, żeby się pospinać i troszkę pokrzyczeć. Ogarnij się człowieku, bo na razie to tylko Ty zgrywasz nie wiadomo kogo tutaj i za nie wiadomo kogo się masz, a życie weryfikuje wszystko i mam nadzieje, że i Ciebie zweryfikuje w niedalekiej przyszłości: Menszczyzno . Pa Pa
|