RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 21-05-2014 18:51
Właśnie pusta oferta to dobra sciema tym bardziej, że ty to sam wymyślasz ;]
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 21-05-2014 18:53
Ja dzisiaj działam na pustaku, też zastanawiam się nad legalnością. Btw dajcie jakieś zmiany koloru tła itp chociaż, bo qurwa jak każdy leci z tym samym pustakiem, to się ludzie łapią wzrokowo, e coś nie halo.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - 4funsecond - 21-05-2014 18:55
Ja jestem za wprowadzeniem takiego czegoś jak na filmie - link do foty
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 21-05-2014 18:55
No i ta stopka jak dla mnie jest za wysoko,jak ktos ma wpisac nr to od razu widzi info o oplatach
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 21-05-2014 18:57
Dokładnie. Stopka powinna być niżej i mozliwośc zmian kolorów tła, liter itd. Minimum tyle.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 21-05-2014 19:24
Przydało by się w pustej ofercie coś takiego że np.
Na pierwszej stronie wpisujemy swoją treść np : czy chcesz otrzymac 100zł w gotówce ? I guzik z napisem tak , który przekierowywuje na drugą stronę gdzie już trzeba podać nr telefonu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 21-05-2014 19:25
Albo zeby bylo tez miejsce na wpisanie wiekszej ilosci danych np nr telefonu,e-mail,adres.Byloby bardziej wiarygodnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 21-05-2014 19:31
Ejj jaki program polecacie pod gimbusiarskie grupy?
iPhone już wypalony ~100 leadów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 21-05-2014 19:39
Pod gimbusów, to dobre by zrobić jakiś talon na gumową lalkę.
Mój dzisiejszy - jak zwykle - cienki urobek...
Taka sytuacja po 4 godzinach od rozpoczęcia promowania.
Prawdopodobnie popełniam gdzieś masakrycznie podstawowe błędy i nie stosuję się do banałów, które poprawiłyby wyniki. Chyba czas wziąć głęboki oddech i pomyśleć.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 21-05-2014 19:43
Dzisiaj nie idzie mi w ogóle...
Wczoraj również... Załamka :/
Wyświetlenia nie chcą przybywać, leady także :<
|