RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 21-05-2014 17:54
(21-05-2014 17:52)lorkos napisał(a): Ciekawe ile dziś zarobię-fakt,robię od samego rana ale warto. Mój rekord konwersji i zarobku dziennego w subskrypcjach
Pisałam to już ale się powtórzę-nie pomagam,nie mentoruję.
Firesub-KOCHAM WAS !!!
Twoja konwersja mnie po prostu szokuje Wielkie brawa, piękny progres w tak krótkim czasie po prostu miodzio! Ale sam pomysł widać, że to musi być kobieta, żaden facet by na to nie wpadł!!!
Nie pisać do mnie nawet bo nie powiem.
A co do opóźnień to w dniach rozsyłki opóźnienia sa od godziny 15 do godziny 21 ponieważ wtedy są wysyłane smsy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 21-05-2014 17:57
Zeby taką konwersję miec wystarczy posiadać dobrego fp
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 21-05-2014 17:58
(21-05-2014 17:52)lorkos napisał(a): Ciekawe ile dziś zarobię-fakt,robię od samego rana ale warto. Mój rekord konwersji i zarobku dziennego w subskrypcjach
Firesub-KOCHAM WAS !!!
Chyba ty masz jakiś program metody nie z tej ziemi skoro taki zarobek ciśniesz Kwota wczorajsza już była godna podziwu, tylko raz doszedłem w FS do takiej dniówki, a dzisiaj widzę, że pokazałaś pazur
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 21-05-2014 18:01
Zapierdzielam ile się da,mam chłopaka za granicą więc albo się wezmę za robotę albo dalej będę się z nim widywać co miesiąc.Więc motywacja jest duża
Przed północą jeszcze się pochwalę
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 21-05-2014 18:02
No to musi być przy użyciu Fp Sprzedałaś czyjeś niewinne duszyczki które ci zaufały i tak chętnie się rejestrują. ciekawy tylko jestem jaki program
Btw; Jak mam zrobić, żeby w programie do pobierania plików, umieścić swoje dane (Wielkośc pliku, nazwa itp) ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Knoh - 21-05-2014 18:03
Firesub-KOCHAM WAS !!!
Te kobiety ....
Inni się cieszą jak taki zarobek w miesiąc osiągną
@MatiMaister Najeżdżasz na ten program i masz: "EDYTUJ"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dorus02 - 21-05-2014 18:07
Mam pomysl na program, dawid kwiatkowski daje koncery moze by to tak wykorzystac i zrobic program wygraj bilety na koncert? Btw duzo koncertow jest ^^ jesli sie podoba pomysl dajcie reputa zeby widzieli xd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 21-05-2014 18:07
Sorki, źle się wyraziłem. Chodzi mi o modyfikacje baneru. Da się jakoś ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 21-05-2014 18:09
(21-05-2014 18:01)lorkos napisał(a): Zapierdzielam ile się da,mam chłopaka za granicą więc albo się wezmę za robotę albo dalej będę się z nim widywać co miesiąc.Więc motywacja jest duża
Przed północą jeszcze się pochwalę
Kurde no gratki gratki Muszę znaleźć swoją motywacje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piks - 21-05-2014 18:20
Pomocy pilnie poszukuje. Pisac PW.
|