RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - gotasr3 - 26-01-2015
Każdy stracił. Zarobki dziś 2 razy słabsze niż zwykle. Nie ma co płakać Trzeba jutro odbić sobie.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - karor - 26-01-2015
Eliteman, a to nie Ty miałeś stawkę 10gr? to aż tak dużo nie straciłeś
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Eliteman - 26-01-2015
(26-01-2015, 21:04)karor napisał(a): Eliteman, a to nie Ty miałeś stawkę 10gr? to aż tak dużo nie straciłeś 
hahaha no ja zmienił Pan Arek, mam już normalną 4,6zł szału do tej pory jeszcze nie zrobiłem ale czekam na pierwszą wypłatę i inwestycję bo nawet nie mam jak nowych kont założyć na fejsie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czifkif123 - 26-01-2015
ja nie wiem jak wy to robicie ja spamowalem ze 2-3h o doladowaniach(dalem zdjecie jako dowod, konto wygladalo jak prawdziwe) nie wiem co robie zle, a w tych poradnikach na forum nic sensownego nie ma :/ pomoz ktos
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pawel1178 - 26-01-2015
Wybrałeś zły dzień na takie testy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - karor - 26-01-2015
w poradnikach jest więcej niż Ci się wydaje, trzeba tylko dobrze poszukać
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - freestyper - 26-01-2015
Czy ktoś z Was nie miał problemu z oszustwami jakie niosą za sobą sub/sms ?
Wiadomo że to robienie ludzi w ciu... Jak to wygląda prawnie ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - LastSeason - 26-01-2015
Trzeba umiejętnie manipulować informacjami I nie mówić że to darmowe czy co, bo za ta to już chyba jest jakiś paragraf
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pawel1178 - 26-01-2015
Masz regulaminy ludzie te regulaminy akceptują a że nie czytają to co zrobisz ? Będziesz zawsze pamiętał o każdym aby przeczytał regulamin ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suchy0001 - 26-01-2015
Podając numer telefonu użytkownik oświadcza,że zapoznał się z regulaminem
to jego obowiązek
|