![]() |
VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-10-2013 21:30 Rozdział 5
Dzień Czwarty: PPA Dzisiaj: ■ Promowanie filmów. Jednemu filmowi fundnąłem ok. 1500wyś. ■ Dodanie posta na blogu, aktualizacja mapy witryn w GWT ■ Zrobienie hacka w VB ■ Obrobienie i wrzucenie filmu na YT ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 16 backlinków w GSA (+ping) * - GSA jeszcze działa, może coś jeszcze uciuła. Kod: Today's earnings $37.01 Kod: Yesterday's earnings $13.20 Kod: Month's earnings $65/$500 Stan na godzinę 22:24 ![]() UU dzisiaj: 724 UU wczoraj: 843 UU spadają ![]() Za to dniówka przyzwoita bardzo ![]() Wpadło USA za $18 ![]() Po obserwacji lead'ów z USA, Saudi Arabia i RPA, stawki są średnio większe o kolejno : $0.3, $0.6 i $0.5 Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=Ppoo1EJ-Vrc[/my-youtube] EDIT: Wyłączyłem GSA z wynikiem 28 linków ![]() Not bad. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-10-2013 19:20 Rozdział 5
Dzień Piąty - Szósty - Siódmy: PPA Wczoraj: ■ Promowanie filmów ■ Zbieranie pkt na promo filmów ■ Jeszcze coś robiłem, lecz nie pamiętam. ■ ok.10 (nie pamiętam dokładnie ile bo komp wywalił bluescreen a ostatnią liczbą jaką zobaczyłem to było 8 backlinków) w GSA (+ping) Dzisiaj: ■ Nadanie poprawek projektom GSA wg. poradnika CiamCiaj'a ■ Promowanie filmików ■ Zbieranie pkt na promo filmów ■ Czytanie poradników CiamCiaj'a ■ 3 backlinki w GSA (+ping) * - GSA jeszcze działa, może coś jeszcze uciuła. Kod: Today's earnings $8.85 Kod: Yesterday's earnings $14.94 Kod: Day Before Yesterday's earnings $25,98 Kod: Month's earnings $65/$500 Stan na godzinę 20:03 ![]() ![]() ![]() UU dzisiaj: 455 UU wczoraj: 708 UU przedwczoraj: 719 Filtr czy zachwianie Googla? Ewidentnie widać spadek wszystkiego w ciągu tych 3 dni. A to że z UU wynikają kliki a z klików zarobki to z powodu jednej rzeczy pierdoli się wszystko ![]() Napisałem do Ciamka, opisałem sytuacje i zapytałem go co mam robić. W szkole miałem 46% z kartkówki i dostałem bańkę z bio (z + na zachętę ![]() Jutro sprawdzian z chemii = mniej pracy. Za godzinę spadam się uczyć.. Ogólnie mówiąc tydzień słabo się zaczął i źle się zapowiada. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=lir3dzYIhz0[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - comanche - 07-10-2013 19:29 Nie masz co narzekac, moj tydzien rozpoczal sie jeszcze gorzej, dzis okolo 10 pobran i same Indie, Vietnamy, Filipiny ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-10-2013 19:40 Racja, ale wiesz mnie spadły podwójnie UU a Tobie po prostu wpadły słabe pobrania. Jutro już możesz mieć Francję, Włochy, Holandię itp ![]() Chyba, że też masz problem z UU to bro-fist i współczuję ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - comanche - 07-10-2013 20:43 Generalnie jesli chodzi o tydzien pazdziernika to UU ksztaltuja sie wg. analytics w przedziale 500 - 800 wiec nienajgorzej jak na 2 miesiace pracy. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-10-2013 20:48 Ja w pierwszych dwóch miesiącach nie przekroczyłem 100UU/dzień, więc jedziesz ostro wg. mnie ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - comanche - 07-10-2013 21:57 Pare nisz pojawilo sie dosc wysoko w googlach i to dzieki temu ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-10-2013 22:11 Ja tam nie mam żadnej niszy na 1szej stronie ![]() Może tylko jedna ale nie dam sobie ręki uciąć ;p RE: VanKosiara - dziennik pracy - comanche - 07-10-2013 22:28 No ja mam w sumie cos kolo pieciu, tylko zalezy od tego jakie haslo sie wpisze hehe. Ale co z tego jak wpadaja z tego kraje z innej galaktyki hehe RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 08-10-2013 20:54 Rozdział 5
Dzień Ósmy: PPA Dzisiaj: ■ Promowanie filmików ■ Zbieranie pkt na promo filmów ■ 13 backlinków w GSA (+ping) Kod: Today's earnings $16.90 Kod: Yesterday's earnings $9.44 Kod: Month's earnings $130/$500 Stan na godzinę 21:44 ![]() UU dzisiaj: 546 UU wczoraj: 573 Trochę lepiej względem wczorajszego dnia. Jeden lead z $5 i jeden za $7 uratowały dzisiejsza sytuacje. Klików jest już więcej niż wczoraj a UU prawie tyle samo. Miejmy nadzieje, że za niedługo minie. Postanowiłem dalej linkować, bo moim zdaniem wydało by się to nie naturalne dla Google'a gdybym teraz zaprzestał linkować a przecież to naturalność Google tak bardzo lubi. Wiele osób piszę do mnie bym mentorował. Moja odpowiedź na tę chwilę to NIE. Dlaczego to? Z tego iż sam się dalej uczę, słabo potrafię tłumaczyć oraz nie jestem elokwentny. Mało wiem, jestem bardzo młody i wielu rzeczy nie rozumiem. Mało się znam na pozycjonowaniu, robię słabe grafiki i takie sobie filmiki. Sądzę, że jedynym moich plusem jest pracowitość i regularność pracy. Przykro mi ale na najbliższe parę miesięcy nie mam zamiaru mentorować, lecz nie mówię, że nie mogę od czasu do czasu czegoś Wam podpowiedzieć ![]() Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=BxR3kCK4_fs[/my-youtube] |