Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D (/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 17-01-2013 10:30

Oooo... super. Byłbym Ci bardzo wdzięczny.
A ile postów zostało? Tongue 500? Big Grin

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - MartinS - 17-01-2013 11:27

Ponad stówa, ale wolno mi to idzie Tongue (nie moja tematyka Sad ) dodatkowo PPA, fani itp itd. Tongue

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 17-01-2013 11:34

No rozumiem. W takim razie pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia.
Jeżeli miałbyś jakieś pytania, zapraszam do dyskusji w tym temacie.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - ressiv5 - 17-01-2013 12:33

(17-01-2013 10:23)surfer0700 napisał(a):  Wystarczyło zapytać. Tongue
A jak Wam idzie zarabianie na allegro?
Możecie się już czymś pochwalić?

Jestem tutaj nowy, od listopada 2012. Nie udzielałem się, bo zacząłem myśleć jak zarabiać no i udało mi się Wink

[Obrazek: zarobki.png]

A te 102zł to w 3 dni Smile

Niektóre dane zakryłem, ze względów bezpieczeństwa itp. To chyba jest zrozumiałe Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 17-01-2013 13:21

Pewnie, że zrozumiałe. Gratulacje. Smile repek leci!
Na czym tak zarobiłeś? - o ile to nie tajemnica Tongue

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - ressiv5 - 17-01-2013 13:38

Oj, różnie różnie. Najwięcej na sprzedaży kont premium do hostingów :]

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 17-01-2013 13:41

W takim razie jeszcze raz gratuluje zarobku.
No i oczywiście życzę jego kilkukrotnego pomnożenia Smile
Jeżeli miałbyś jakieś pytania, to jestem do Twojej dyspozycji w tym temacie.

Pozdrawiam

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - MartinS - 17-01-2013 13:42

Kont premium do hostingów? Skąd je bierzesz?Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - ressiv5 - 17-01-2013 13:43

Gdybym Ci powiedział, jakie jest moje źródło, to bym nie miał zarobku :<

Tak się zastanawiam nad sieciami afiliacyjnymi, może coś bym z tego uskrobał hmm.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Filox - 17-01-2013 14:50

U mnie krucho Sad przez 2 - 3 dni był zysk i cisza teraz.. głownie na moim keyach zarabiam :/ Wiem, że robie konkurencje, ale może ktoś udzieli mi info. Zabiorę się za konta premium ;p. Z prawnego punktu widzenia jest to legalne iż na aukcji piszę, że wypożyczam konto a nie sprzedaje itp, ale nie o tym.

1) Szukam hostu coś jak egofiles, zależy mi aby można było płacić poprzez przelew bezpośrednio, nie PP.
2) Aby nie dało się zmieniać hasła bez kodu czy czegoś.

Kojarzycie jakiś serwis, który spełnia oba te warunki a na dodatek jest na niego popyt na Allegro ? Najbardziej odpowiada mi Egofiles, ale każdy może sobie zmienić hasło do konta więc lipa -.-