Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - markonix - 05-04-2013 15:17

lamparciczka i znowu agresja i chamstwo, zero konkretów.

Zbłaźniłaś się swoją poprzednią wypowiedzią o ułamkach - nawet się nie umiesz do niej odnieść (myślałem, że chociaż napiszesz się zrobiłaś "literówkę" w liczbie) do swoich błędów.

Teraz znowu mnie obrażasz, nazywasz "pajacem". Na jakiej podstawie? Bo wypomniałem Ci błąd? Spytałem tylko o podstawy oceniania mojego serwisu? Nie mam magistra, są inne stopnie. Chciałem tylko podkreślić w jakiś konkretny sposób, że znam matematykę lepiej od Ciebie, chwalenie się tu nie ma nic do rzeczy.

edit: Teraz zauważyłem, że użytkowniczka dostała bana. Nie powiem, że się cieszę, że na tym forum panuje jakaś moderacja, jednakże szkoda, że nie będzie mogła odpisać. Jakby co zapraszam na sejfik PW / CZAT jak jeszcze może czytać chociaż Wink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 05-04-2013 16:23

Bardzo dobrze, że ktos czuwa nad tym co dzieje się na forum, bo takie chamskie zachowanie ze strony użytkownika lampereczka jest chyba nie na miejscu. Takich rzeczy nie rozwiązuje się na forum, bo nie po to powstał taki temat, żeby się obrzucac wyzwiskami tylko po to aby dzielić się wrażeniami związanymi z zarabianiem na sejfik.com

Wyraziła swoje zdanie, że dla niej jest to wielkie jedno nie i na tym powinna zaprzestać. Bardzo dobrze że została zbanowana.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 05-04-2013 19:32

(05-04-2013 15:17)markonix napisał(a):  lamparciczka i znowu agresja i chamstwo, zero konkretów.

Zbłaźniłaś się swoją poprzednią wypowiedzią o ułamkach - nawet się nie umiesz do niej odnieść (myślałem, że chociaż napiszesz się zrobiłaś "literówkę" w liczbie) do swoich błędów.

Teraz znowu mnie obrażasz, nazywasz "pajacem". Na jakiej podstawie? Bo wypomniałem Ci błąd? Spytałem tylko o podstawy oceniania mojego serwisu? Nie mam magistra, są inne stopnie. Chciałem tylko podkreślić w jakiś konkretny sposób, że znam matematykę lepiej od Ciebie, chwalenie się tu nie ma nic do rzeczy.

edit: Teraz zauważyłem, że użytkowniczka dostała bana. Nie powiem, że się cieszę, że na tym forum panuje jakaś moderacja, jednakże szkoda, że nie będzie mogła odpisać. Jakby co zapraszam na sejfik PW / CZAT jak jeszcze może czytać chociaż Wink

Może czytać... a i z pewnością założy kolejne konto żeby pisać te swoje "imponujące" wypowiedzi. No cóż widać ma jakieś kłopoty w real i tu się wyżywa więc najlepiej po prostu zignorować ( o ile założy nowe konto/aktualne zostanie odblokowane) biedną skaraną przez życie kobietę...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 05-04-2013 20:07

Najnowszy dowód wypłaty:

[Obrazek: l36gpgcwk7mv.png]

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - miniek9090 - 05-04-2013 20:21

brak fotki Jerk

wrzuc na imageshack , dłużej leży

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 05-04-2013 21:10

Może i lampereczka założy nowe konto, aby dalej bluzgać na forum, ale mimo tego iż będzie miała inny pseudonim to szybko będzie można rozróżnić, że to ona chociażby po sposobie wypowiedzi, ale tacy ludzie mnie nieziemsko denerwują... Aha brak twojego wrzutu z wypłatą, nie wyświetla się

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jasmin - 05-04-2013 21:22

Jezu, co się tu dzieje Undecided

Tymczasem jasmin dostała drugą wypłatę i zbiera na kolejną Lol
[Obrazek: sejfik2_web-large_medium.png]

(28-03-2013 17:25)Dragana napisał(a):  Ale w sejfiku widzę, że jest jakaś szansa na minimum co miesiąc, nawet dla takiego dłubacza jak ja. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale chyba tak będzie.
Dłubacz pozdrawia dłubacza Big Grin

Odp: Sejfik (Get-Paid)- Dat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - miniek9090 - 05-04-2013 22:00

gratkiWink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Skadi - 05-04-2013 22:11

Gratki jasmin i dłubiemy dalej beka

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 06-04-2013 00:03

No, no gratuluję użytkownikowi Jasmin wypłaty Big Grin ja też już pomalutku zbieram na swoją kolejną wypłatę, ale nie jest źle i idzie coraz lepiej. Zgadzam się, w miesiąc jakieś tam minimum można osiągnąć. Wszystko zależy od chęci, wolnego czasu i zaangażowania... Big Grin