![]() |
[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kamilwegrzynski - 31-01-2017 01:22 Ja te wszystkie kroki w tym poradniku opisane myśle, że zrobie w 3dni moge zaczać pozycjonować tydzien przed premiera np. jakiejs gry, czy lepiej właśnie tak wcześnie jak Ty o 2-3 miesiace...wiesz o co chodzi... ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Lerum - 31-01-2017 01:38 (31-01-2017 01:22)kamilwegrzynski napisał(a): Ja te wszystkie kroki w tym poradniku opisane myśle, że zrobie w 3dni moge zaczać pozycjonować tydzien przed premiera np. jakiejs gry, czy lepiej właśnie tak wcześnie jak Ty o 2-3 miesiace...wiesz o co chodzi... ? To nie jest tak, że jak zrobisz wszystko w 3 dni, to w tydzień będziesz top 1 ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kamilwegrzynski - 31-01-2017 02:37 Musze przeczytać cały temat ![]() Czyli najlepiej zrobić tak z kilkomi niszami na raz i wtedy czekać... ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - dulczas - 31-01-2017 15:58 (30-01-2017 17:39)dulczas napisał(a): Mam jeszcze trzy ostatnie pytania.4) Linkować strone codziennie czy co np 2-3 dni po 10-15 linków. Vasaki, odpowiesz? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - frjeux - 03-02-2017 21:11 Witam wszystkich. Na samym początku napiszę to co większość że ten dziennik jest mistrzostwem świata. Autor wykonał kawał wspaniałej pracy i nawet taki laik z pozycjonowania jakim jestem ja, zaczyna łapać schematy oraz system działania w tym kierunku. Jeszcze raz wielkie dzięki VASAKI. Jednak mam pytanie, które już tutaj się przewijało, ale z tego co widziałem to paru użytkowników rzuciło tutaj parę pomysłów i rozwiązań a mi chodzi o dłuższą i ścisłą odpowiedz w tej kategorii. A więc moje pytanie jest następujące: Ten dziennik świetnie pokazuje pozycjonowanie jednej niszy, ale co w przypadku gdy prowadzę multibloga powiedzmy z hackami. W jaki sposób dokładnie mam wtedy działać ? Jak działać i jaki system dokładnie trzeba przyjąć i realizować aby nie popełnić błędu ? Prosiłbym o wypowiedz osoby doświadczonej, która dokładnie zna rozwiązanie i będzie potrafiła to w prosty sposób ale dokładny wytłumaczyć pozycjonowanie multibloga. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - przeCinek19 - 03-02-2017 22:32 (03-02-2017 21:11)frjeux napisał(a): Witam wszystkich. Sprobuj najpierw wybic jedna nisze a potem kolejna na tej samej stonce i tak dalej ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - fusek - 03-02-2017 22:43 Twn temat powinien byc podpiety w diale poradniki ![]() Na photobucket wrzucac moga tylko konta premium? Czy w jakis specjalny sposob zweryfikowane? Na imgur jak dodawalem po opisie linki to sie rozjezdzaly tzn dodaje domena.com.pl A po zapisie pojawia mi sie jako domena . com . pl Ktos cos? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - frjeux - 04-02-2017 12:17 Czyli waszym zdaniem na multiblogu muszę każdą niszę tak samo traktować i za każdym razem ten sam proces przejść co Vasaki pokazuję ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radmatuszewski - 04-02-2017 12:33 (03-02-2017 22:43)fusek napisał(a): Twn temat powinien byc podpiety w diale poradnikiNa Imgur można wrzucać linki tylko w opisie albumu (jeśli się nie mylę) Na photobucket może zdjęcia wrzucać każdy, musiałeś coś źle zrobić. Chyba, że się coś pozmieniało, ale w poniedziałek lub wtorek sam tam zdjęcia wrzucałem. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Hitch - 06-02-2017 06:53 Poradnik na 5+, filmy na youtube są na 1 miejscu w wyszukiwarce, w google na 2-4 ;] Pozdro, miejmy nadzieję, że z resztą pójdzie równie lekko. PS: Czy to nie dziwne, że w dzień kiedy zamieściłem content na stronie weszło więcej ludzi z ameryki niż z Polski? xD ![]() ![]() |