LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 01-06-2015 21:46 Oo, wow RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 01-06-2015 21:53 musiałeś to wrzucać spadłem na 15 pozycje RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 02-06-2015 14:05 (01-06-2015 21:53)rafi213 napisał(a): musiałeś to wrzucać spadłem na 15 pozycjeSorry, nie mogłem się powstrzymać od podzielenia się tą dobrą nowiną RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 04-06-2015 14:58 Dzisiaj święto, a tu kolejna niespodzianka od admina . Właśnie ruszył kantor wymiany btc. Kantor ten powstał dzięki środkom z LL, kolejny zapowiadany projekt to doładowania do telefonów. https://2btc.pl/ Kantor ten umożliwia transakcje zakupu oraz sprzedaży Bitcoin w prosty i szybki sposób bez rejestracji. Można dokonać szybkiego zakupu Bitcoin za pośrednictwem szybkich przelewów, płatności w Żabce lub przelewem tradycyjnym. Z pewnością przyda się też wielu osobom które chcą zasilic swoje konto w LucreLab - przez przelew bitcoinów ( przypomnę że wpłata za ich pomocą to 0% prowizji) a do tej pory musieli wykonywać kilka operacji bankowych. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - prymul1 - 04-06-2015 22:52 Jak najlepiej wpłacić pieniądze do serwisu? Bezpośrednio kupić kampanie poprzez paypal czy doładować saldo PM na lucrelab i następnie kupić kampanię? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 04-06-2015 22:57 Najlepiej tzn jak ?? jeśli masz na myśli koszty to zdecydowanie najlepiej opłaca się doładowac konto za pomocą bitcoina ( 0% prowizji) . Paypal to az 7% fee a PM 1,5%. A jeśli chodzi o szybkość to wszystko działa tak samo - wpłaty są ksiegowane instant czyli natychmiastowo. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - pepe45 - 06-06-2015 19:39 Niestety przez BTC nie zawsze przechodzi z automatu trzeba pisać ticketa, o ręczne dodanie albo ja miałem takiego pecha. W każdym razie BTC jest najlepsza opcją tym bardziej gdy dodatkowo już mamy dostępny kantor warto wspierać naszych. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - pepe45 - 06-06-2015 21:10 Dodatkowo też można kupić punkty od mentora, kwestia dogadania się. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 07-06-2015 04:43 (04-06-2015 22:52)prymul1 napisał(a): Jak najlepiej wpłacić pieniądze do serwisu?Jak do wpłat to tylko BTC A i jak coś, zawszę mogę pomóc od deski do deski jak wpłacić przez BTC. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - pepe45 - 09-06-2015 05:51 korzystał już ktoś z 2BTC? |