![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Akisz - 11-10-2015 21:01 Witam Mógłbyś mi wyjaśnić jak otrzymywać reklamy za większe stawki?Trzeba coś wykupić, czy to z biegiem czasu i klikaniem w reklamy za mniejsze stawki cena rośnie?Z góry dzięki za pomoc ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 12-10-2015 08:05 Cytat:Witam O jakim programie mowa ? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Akisz - 12-10-2015 17:44 PaidVerts ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 12-10-2015 20:13 Cześć revadburst
Program działa już ponad 24h i mogę powiedzieć parę słów o programie ![]() Nie załapałem się niestety na promocje kont ( zeszły chyba w 3 sekundy ) ale jeśli wszystko będzie fajnie się rozwijać kupie konto Gold za $199 w promocji było za $99. Postanowiłem wejść z kapitałem $500, do programu wpłaciłem pieniądze poprzez BTC nie powiem były małe problemy ale jakoś się udało. Czekałem około 3 godzin na zasilenie konta po czym kupiłem 266 paczek. 100 w 1 planie każdą po $1, 100 w 2 każdą po $2 i 66 w 3 planie każdą po $3 Tak to się prezentuje w programie : ![]() Dzisiejsze naliczenie wynosi 4% więc zaczyna się obiecująco ![]() Teraz może trochę o statystykach. W ciągu 24h użytkownicy wpłacili ponad $370 000 z czego wypłacili $9000. Liczba użytkowników to 14561 Ranking Alexa : ![]() Zobaczymy jak będzie się to przedstawiać po miesiącu ![]() Dziennie strona wyświetlana jest ponad 35 000 razy przez 9 000 użytkowników. Na koniec statystyki pochodzenia użytkowników ![]() Po jednym dniu ciężko wystawić ocenę dla programu ale na chwile obecną otrzymuje ode mnie 4+ Jeśli szukaliście programu w który możecie zaiwestować mniejszą lub większą sumę pieniędzy myślę, że REV jest ciekawą propozycją, szczególnie, że ma dopiero 24h Trafficmonsoon Trafficmonsoon wciąż pnie się w rankingu Alexa. Na dziś to już ![]() W chwili obecnej mam już ponad 467 paczek ![]() Od wczoraj zaczynam wypłacać nieco więcej z programu i nie są już to tylko tygodniówki. Myślę, ze cel 9 000 zł na pazdziernik zostanie przebity. Raz w tygodniu postaram się dodawać parę screenów moich wypłat a pod koniec miesiąca będę pisał jaki wynik osiągnąłem ![]() Do kolejnego celu 100 poleconych brakuje mi już 5 osób więc ten cel zostanie także spełniony ![]() Adbrook
Adbrook ma się świetnie, naliczenia wynoszą zawsze ponad 3%, dziennie wypłacam z programu ponad $15 zwiększając minimalnie kwotę paczek. ![]() Obecnie z Adbrook wypłaciłem już chyba ponad $150 może nie wiele ale mój wkład wynosił $100 czyli jestem już na + $50 no i codziennie dniówki po ponad 50 zł. W ciągu miesiąca doinwestuje w program ale jeszcze nie wiem ile, będę musiał to przekalkulować ![]() MPA
Na koniec MPA, program się trzyma i ma dobrze, mam wrażenie, że w ostatnim czasie naliczenia nieco podskoczyły. Planowałem dojść do 6 poziomu i tam nieco wypłacać ale robię to już teraz przy 4 poziomie. ![]() Jak widzimy mam 394 paczki, zrównam do 400 i będę wypłacał tyle ile mogę ( nie tracąc ilości paczek ) wypłaty dochodzą w ciągu 1 -2 h więc wszystko fajnie śmiga. Jeśli jesteście zainteresowani zarabianiem ze mną piszcie na PW lub gg - 52793472 Udzielam porad, tłumaczę wysyłam poradniki wszystko czego potrzebujecie ![]() PS. Nagram filmik o REV więc zaktualizuje pózniej post gdyby ktoś był ciekawy programu zapraszam po 22 Do usłyszenia ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Guacamoled - 12-10-2015 20:25 Fajny dziennik, będę obserwował ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 14-10-2015 19:21 Witam ![]() Postanowiłem umieszczać wpisy nieco częściej ponieważ działam już aktywnie w ponad 4 programach, moje inwestycje zaczęły przynosić zyski więc mogę się czymś pochwalić. RevAdBurst
Dla wszystkich którzy nie wiedzą jeszcze co to jest za program zapraszam na moją stronę : MOJA STRONA Zapraszam wszystkich także do mojej grupy GRUPA FB 3 dni po starcie programu a tu już wpłacone ponad $660 000, i 16 000 zarejestrowanych użytkowników. Ostatnio dodałem parę statystyk odnośnie tego programu możecie zobaczyć jak to się zmieniło w zaledwie 2 dni. ![]() Ranking Alexa ponad 20 000 pozycji wyżej. Postanowiłem zakupić konto Golden za $199 dzięki czemu zyskałem parę przywilejów ![]() Stan paczek : ![]() Ilość paczek nieco podskoczyła. Jestem na nowym mnożniku posiadanych paczek x1.10 ( powyżej 251 paczek ) jak i konto Golden mnożnik x1.20. Dzisiejsze naliczenie wynosi 3.50% x 1.10 x 1.20 = 4,62% Kwestią czasu jest dobicie do 500 paczek dzięki czemu znów zwiększy mi się mnożnik dziennych naliczeń ![]() Trafficmonsoon
Jak już pisałem wypłacam nie tylko tygodniówki ale już prawie codziennie. Moja obecna ilość AdPack : ![]() I moich parę zaległych wypłat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc w ciągu 4 dni wypłaciłem ponad $464,38 i to tylko z samego Trafficmonsoon uważam, że wynik jest jak najbardziej przyzwoity. CEL 4658 / 9000 ZŁ Adbrook
Tutaj niestety nie mam takich dniówek ale może kiedyś ![]() A teraz zerknijmy na moje konto ![]() I parę wypłat z Adbrook ![]() Muszę przyznać, że wypłaty z Adbrook zaczynają przychodzić coraz szybciej, dzisiaj to dosłownie w 2 sekundy dostałem i to mi się podoba. MPA
Tutaj niestety parę paczek mi wygasło ale dniówki dalej na poziomie $10 więc nie ma co narzekać. Jak uważacie jakie są obecnie naliczenia w tym programie ? Nie mam zielonego pojęcia a czasu na liczenie też za dużo ostatnio nie mam ![]() ![]() No i stan mojego konta ![]() Jeśli macie jakieś pytania piszcie śmiało chętnie każdemu odpowiem i w miarę możliwości pomogę. Do usłyszenia ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 15-10-2015 19:20 Kolejny dzień kolejny post ![]() RevAdBurst
Pędzimy z ilością paczek zaczynałem z ilością 266 a już jest 342 ![]() ![]() Jak widzimy z dziennych naliczeń mam już $30 zobaczymy jak to się zmieni w ciągu tygodnia ![]() Zrobiłem jedną testową wypłatę aby zobaczyć jak długo będzie szła wypłata, okazało się że niecałe pół godziny więc jest dobrze ![]() ![]() Trafficmonsoon
Dziś zrobiłem kolejną wypłatę tym razem nieco większą bo prawie $500 ![]() Obecnie mam 92 zarejestrowanych poleconych więc jeszcze 8 i będzie 100 ![]() Zapraszam do mojego filmiku w którym omawiam jak kupować paczki w Adbrook aby Twój polecony otrzymał prowizję. Wiele osób uważa, że program już nie płaci prowizji ale tak nie jest ![]() ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - fato - 15-10-2015 21:37 ile reinwestujesz w TM a ile wypłasz nachwilę obecną ? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 15-10-2015 23:49 Cytat:ile reinwestujesz w TM a ile wypłasz nachwilę obecną ? Kupuje 9 paczek dziennie, aby utrzymać się na poziomie + - 440 paczek zobaczymy jak wyjdzie a resztę kasy wypłacam RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - xewiux - 19-10-2015 03:05 Też zastanawiam się nad inwestycją w TM, jak na razie działam w Hqrevshare ![]() ![]() |