![]() |
Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek (/Temat-Dziennik-Pracy-PPI-Voldir-4Colors-Misterzelek-100754) |
RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - adios123 - 01-06-2015 19:52 @[4Colors] czytam ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - wiezaawieza - 01-06-2015 19:59 czytam ale w ostatnim poście nie widzę obrazków ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 02-06-2015 19:30 ![]() Dzisiaj nie zarabiałem - ładna pogoda oraz pewien "koleżeński" problem. Poprawiłem kilka ocen w szkole i jak dobrze pójdzie będę miał tylko jedną 2 na świadectwie ( w najgorszym wypadku dwie ![]() ![]() - Nabiłem 200 pkt. na Addmefast ![]() ![]() ![]() - Nabiję 700 pkt. na Addmefast - Nagram 2 filmiki pod różne nisze - Założę konto na Youtube RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 04-06-2015 19:15 ![]() Przepraszam wszystkich, którzy czekali wczoraj na podsumowanie ( jeśli tacy byli xD ). Powodem było to, że dzień spędziłem na dworze w towarzystwie przyjaciół ( są ważniejsze rzeczy niż trzepanie kasy z neta ![]() ![]() - Stworzyłem 3 Hacki - Nagrałem 4 filmy ( pod 2 nisze ) i wrzuciłem filmy na Youtube - Stworzyłem konto na Youtube - Stworzyłem Konto na Facebooku - Nabiłem 500 pkt. na Addmefast ![]() ![]() ![]() - Stworzę 2 Hacki - Nabiję 300 pkt. na Addmefast RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - adiros - 05-06-2015 19:58 ladnie Ci idzie RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 05-06-2015 20:38 ![]() Coraz lepiej z zarobkiem, jedna z nisz w pewnym sensie wystrzeliła w górę i zaczęły się pierwsze kokosy. Dzisiaj miałem spore problemy z Addmefast. Mianowicie, na początku nie mogłem dodać linka do filmiku ( failed url ). A teraz nic nie nabija. Tylko ja tak mam? ![]() - Stworzyłem 2 Hacki - Rozpocząłem promocję 4 filmików ![]() ![]() ![]() - Poprzeglądam strony, w celu znalezienia jakieś fajnej niszy - Spróbuję rozkminić Facebooka ( tak, abym mógł założyć konto bez weryfikacji ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 06-06-2015 19:53 ![]() Dzisiejszy dzień przeznaczyłem na ogarniane serwisów do nabijania lików/wyświetleń. Rozwiązałem problem z Addmefast i teraz moje filmiki pną się w górę ![]() ![]() - Nagrałem 2 filmiki - Ruszyłem z promocją kilku nisz ![]() ![]() ![]() - Zgodnie z postanowieniem odpocznę ( podsumowań w Niedzielę nie będzie ) RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 09-06-2015 16:15 ![]() Przepraszam za brak wczorajszego posta, ale nie miałem dostępu do komputera. Dzisiaj nie będę robił za dużo, bo muszę zrobić prezentację na technikę oraz powtórzyć matematykę ( od tego zależy moja ocena na koniec ![]() ![]() - Udoskonalałem program pod pewną niszę - Próbowałem rozkminić Facebooka, tak abym mógł tworzyć konta bez weryfikacji telefonicznej ( niestety nie udało się :C ) - Założyłem 1 konto na Youtube - Nabiłem 700 punktów na pewnej stronie do lików ![]() ![]() ![]() ![]() - Zrobię 2 Hacki - Nagram 3 filmiki - Nabiję trochę punktów RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - dobrydiler - 09-06-2015 16:41 Cześć Może na netnetcashrevenue.com się przerzucisz ? Lepsze stawki i konwersja ![]() http://netcashrevenue.com/register/1953/ Ile masz średnio wyświetleń strony ? RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 09-06-2015 17:03 (09-06-2015 16:41)dobrydiler napisał(a): Cześć Testowałem NCR przez ponad tydzień. Miałem tam 2x mniej pobrań + stawka wcale nie jest wyższa ( np. za leada na PIB dostaniemy zawsze 0.12$, a tu różnie - czasem nawet 0.02$ ). Tak, więc zostaję gdzie jestem. |