Poradnik Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st (/Temat-Jak-zarobic-ponad-5-dziennie-na-Shorte-st-98673) |
RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - war43 - 30-09-2014 17:31 @UP Widocznie nie wzbudziłeś zaufania u odbiorców Więc tak: 1. Do grup polecam dołączać RĘCZNIE, bez użycia bota - Bot wyszukuje bardzo dużo, bardzo małych grup. Ręcznie możesz dołączyć do samych dużych grup, co znacznie usprawni Twoją pracę 2. Słowo klucz - Tych, których ja używam, nie mogę Ci podać z wiadomych przyczyn (chwilowo chyba nikt inny ich nie używa, więc jak narazie mam swoją żyłę złota ^^). Ale mogę Ci polecić coś w stylu: "Dodajemy znajomych", "Oceniamy", "Znajomi", "Poznam", "League of Legends", "World of Tanks", "World of Warcraft", "Warszawa", "Kraków" i wiele wiele innych 3. Spam - To NIE jest dodawanie kilku postów w jednej grupie. Spam oznacza tutaj dodanie w grupie posta, który kompletnie nie jest związany z tematem grupy (np. nagie zdjęcie, w grupie o nazwie "League of Legends Polska") Osobiście polecam dodawać tematyczne posty - więcej osób wchodzi RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - EWENEMENT - 30-09-2014 17:43 W jakim czasie dostaliście bana ? Dziś chciałem się jeszcze pobawić, wchodzę na konto a tu jeb, weryfikacja To chyba nie dla mnie, życzę powodzenia tym którym to jakoś idzie i uciekam dalej przeglądać forum RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - rr1999 - 30-09-2014 17:46 jakiej strony do maskowania linków używacie? RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - EWENEMENT - 30-09-2014 18:06 Do maskowania ? A w jakim celu i co to właściwie daje, do czego służy ? RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - rr1999 - 30-09-2014 18:10 (30-09-2014 18:06)EWENEMENT napisał(a): Do maskowania ? A w jakim celu i co to właściwie daje, do czego służy ? Ukrywanie linku np adf.ly zeby nie wyskakiwała weryfikacja, bo przez to chyba szybciej konta blokuja RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - EWENEMENT - 30-09-2014 18:22 Kolejne konto i już ban, szybko się załapałem Nie widziałem, dzieki za informacje, zaraz sb i tym poczytam RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Darven - 01-10-2014 11:18 A na shorte też blokują równie szybko co adf.ly.?? RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Jaroox96 - 01-10-2014 13:51 Fajny poradnik ale mnie fejsik nielubi.. założyłem fejk konto, wszystko cacy uzupełnione, dochodziłem ręcznie do grup, 4/5 dziennie, gdy już złapałem ponad 20 grup, 20 znajomych myślę pospamuje trochę Ale nie mogę.. Blokada pisania, przewidzieli mnie chyba ^^ RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Kickster - 01-10-2014 14:38 Jak masz blokade to sprawdz na ile, pewnie na tydzien. ustawienia > pomoc > centrum pomocy czy jakos tak tam masz podane do kiedy RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - rettush94 - 01-10-2014 14:46 Lipa jakaś . Dodaje do dwóch grup posta no a potem trzeba restart bota bo jest "upłynął limit czasu operacji". |