Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - sdfsdsdfs - 03-10-2014 16:00

Mam małe pytanko jak mam wrzucić do niego listę grup do których chce dolączycz w co wejsc

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rr1999 - 03-10-2014 16:09

Nie da sie chyba, mozesz wlaczyc automat, ale dolacza do takich grup co jest nawet 5-10 osob

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - sdfsdsdfs - 03-10-2014 16:55

aha dobra dzieki

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - petroskis89 - 05-10-2014 18:51

mam taki problem bo ten program wysyła posta w grupie co 1min da się to jakoś przyspieszyć bo tak to fajny ten program Smile wszystko elegancko dodaje itd??

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - lunek - 06-10-2014 17:27

Dobra aplikacja na pewno sie przyda Smile
dzieki Big Grin

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - HuskD - 12-10-2014 09:15

Świetne narzędzie na pewno się przyda Wink

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Klin - 12-10-2014 12:23

Przypominam, korzystajcie ze Spintax'a podczas spamowania. Ilosc banow zmaleje

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Tidus - 12-10-2014 12:27

(12-10-2014 12:23)Klin napisał(a):  Przypominam, korzystajcie ze Spintax'a podczas spamowania. Ilosc banow zmaleje

Mógłbyś przybliżyć co to Spintax?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Klin - 12-10-2014 12:33

Przyklad tekstu

{With| By having} {everybody| everyone}’s {busy| active| working} {schedules| routines| timetables| itineraries}, {sometimes| in some cases| often| occasionally| at times| frequently} our acne treatment regimens {can| can easily| are able to| may} {fall| slip| tumble} by the wayside.

Czyli mamy w trakcie wysylania generowana wiadomosc, raz bedzie uzyte slowo With raz By having itp

Dzieki temu nasz tekst podczas spamowania nabiera wiekszej unikalnosci

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Tidus - 12-10-2014 12:37

Aa, wiem już o co chodzi. Wielkie dzięki Big Grin