Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Samochód dla Kiljana - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Samochód dla Kiljana (/Temat-Samochod-dla-Kiljana-97634)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Samochód dla Kiljana - Kickster - 11-09-2014 04:24

Oj dajcie mu spokoj, jakbym dysponował budżetem Kijana to bym sobie kupił Quattroporte, ktos inny kupilby Vipera, on chce Tesle to niech ją ma ;d Ale w świecie motoryzacyjnym Tesla to po prostu młodziutka marka, nie wiem czy to wada czy zaleta, ale napewno mają duży potencjał i realizują założone cele.

RE: Samochód dla Kiljana - Kiljan - 11-09-2014 11:55

(11-09-2014 01:05)Xkr napisał(a):  Tak samo jak nie masz gdzie ładować swojej tesli Big Grin naprawde nie wiem co kieruje ludzi do samochodów elektrycznych

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Czekaj to siedziales w niej ze wiesz ze jest komfortowa, wygodna? Jezdziłes nia?

Nie mam gdzie ładować? Na noc w domu, a na mieście jest coraz więcej stacji.
Siedziałem, jeździłem, dobrze się prowadzi, fakt, że do mocy trzeba się przystosować bo jednak trzeba ją wyczuć. No i przede wszystkim jest cichutka Big Grin

RE: Samochód dla Kiljana - unforgivable - 11-09-2014 12:12

Tutaj macie o tesli http://moto.onet.pl/raporty/tesla-s-po-raz-pierwszy-w-polsce/66xj2

Szczerze? Jakbym miał kupować auto z wyższej półki to wybrałbym tesle Cool

RE: Samochód dla Kiljana - wook - 11-09-2014 21:06

Jaki budżet maksymalny? Smile

RE: Samochód dla Kiljana - Kiljan - 12-09-2014 15:53

Nie ma żadnego maksimum, oczywiście w ramach rozsądku nie zamierzam kupować zabawki za milion ktorym sie pobawie i mi sie znudzi Big Grin

Odp: Samochód dla Kiljana - Xkr - 12-09-2014 16:59

Co z tym porsche ? Big Grin

RE: Samochód dla Kiljana - krzysiektbg - 13-09-2014 01:01

Ja jakbym miał nieograniczony budżet to kupiłbym Astona Martina DB9, piękny jest ten samochód Big Grin A jak nie chciałbym bardzo drogiego samochodu to kupiłbym Audi A6 kombi, bo mi się podobają i w sumie funkcjonalne, no i dobrze mi się jechało bo raz miałem taką możliwość. Albo S6 Avant jest też bardzo ładny jeśli chodzi o wygląd, tylko cena też ładna i spalanie pewnie też Big Grin

Odp: RE: Samochód dla Kiljana - Damkofr - 13-09-2014 14:01

(13-09-2014 01:01)krzysiektbg napisał(a):  Ja jakbym miał nieograniczony budżet to kupiłbym Astona Martina DB9, piękny jest ten samochód Big Grin A jak nie chciałbym bardzo drogiego samochodu to kupiłbym Audi A6 kombi, bo mi się podobają i w sumie funkcjonalne, no i dobrze mi się jechało bo raz miałem taką możliwość. Albo S6 Avant jest też bardzo ładny jeśli chodzi o wygląd, tylko cena też ładna i spalanie pewnie też Big Grin

spalanie Kiljana nie obchodzi paliwo kupi na giełdzieJerk

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Samochód dla Kiljana - ZexKox - 13-09-2014 15:07

Warto obejrzeć ten test Tesli

https://www.youtube.com/watch?v=Bxm13JibD7w&list=UUqz6xDe6wjhlbDdkTt4C6eg

RE: Samochód dla Kiljana - Danysuw - 13-09-2014 15:11

28:18 Big Grin