Poradnik Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących (/Temat-Francja-oferty-pracy-zarobek-dla-poczatkujacych-97391) |
RE: Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących - xXxIzuLQaxXx - 24-10-2014 18:41 Witam! I jak, próbował ktoś tej metody? Jestem osobą z okropnymi wyrzutami sumienia, ale szczerze mówiąc wolę to niż pokazywanie tyłka na kamerce, a na takie coś też się natknęłam.. Czytam te Wasze poradniki, i jestem bardzo wdzięczna za coś mądrego, mimo, że nie zawsze są to metody "moralne" hehe Bo tak, przecież na sub sms to też naciąganie.. Mam jeszcze kilka pytań, np jeżeli o te skracacze chodzi, i te nisze, itd ale to już poszukam sobie odpowiedzi, najwyżej będę pisała z zapytaniem w odpowiednim miejscu ;p Pozdrawiam! RE: Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących - PaulRcootiC - 24-10-2014 21:26 Czy tylko ja tak mam ze musze jakas tam platna opcje promowania na olx.fr wybrac ? Prosze o pomoc w wystawieniu tego "fake'a" RE: Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących - xXxIzuLQaxXx - 26-10-2014 11:20 Nie wiem, nie dawałam na olx, ale w innych też natrafiłam na płatną opcję przy wystawianiu ogłoszenia o pracę, było to około 6 $ czy euro, no ;D zrezygnowałam. RE: Francja + oferty pracy = zarobek dla początkujących - gruczar - 31-10-2014 09:34 W Polsce ogłoszenia o pracę to bieda. Nie od dziś na oferta.pl i na olx.pl ludzie podają np. numery 0700, żeby ludzie dzwonili w sprawie pracy i nabijali zarobek. Teraz numer 0700 do zarabiania może mieć każdy Janusz z ulicy, więc trudne to nie jest. Była też moda na umieszczanie ogłoszeń nieruchomości i prośba o przesłanie smsa o treści "proszę o kontakt" na numer 7999 i tak też ludzie sobie zarobkowali. Bezrobotnych w Polsce lepiej wykorzystać do normalnej pracy i jak już coś zarobią to wtedy i to im zabrać subami czy innymi ofertami, aż się nauczą że za darmo umarło . I polecam w tej francuskiej metodzie przed ofertą sub dać jeszcze jakiś skracacz jak shorte to wtedy nawet jak ktoś nie kupi suba to i tak na nim coś ugramy. |