Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy dziennik 4funsecond. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nowy dziennik 4funsecond. (/Temat-Nowy-dziennik-4funsecond-97387)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 08-09-2014 06:11

Jeden to za mało xd Chyba że więcej będziesz brał Wink

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 08-09-2014 15:10

Wracam do domku a tu niespodzianka do $9.58465 dobiło na shorte Huh !! Jestem bardzo z tego zadowolony i dzisiaj mam zamiar dobić do 16$ 2 . Jeśli by mi się to udało to myślę że pozostaję w skracaniu przez cały miesiąc Cool . Myślę, że dodam też trochę hacków na youtube żeby co jakiś czas sub sms na mnie coś zarobiło. Taki całkowity autopilot : ) Ale to w weekend, ponieważ na tygoniu nie bardzo mam czas na blogi, filmy itd smutny ... Na 10 września klient na konta się zgłosił więc dobrze idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ... Stary klient też mówi że niedługo będzie coś większego zamawiał Big Grin

Cele na dziś
-Zarobić 6$ na skracaniu
-Pouczyć się :x

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 861/1300 (Allegro - 651zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 29zł)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 5godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 14godzin
c)Znaleźć klienta na konta facebook. - w 40% udane

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 09-09-2014 20:18

Wybaczcie że nie uzupełniałem dziennika. Strasznie słabo idą mi zarobki na shorte ostatnio więc postanowiłem zrobić fanpage. Idea Żaden popularny typu cycki, koty, dziwki i dzieciństwo. Jest bardzo oryginalny i mało osób zarabia na tej tematyce. Zarobek przyniesie mi jednak później niż za miesiąc Undecided , ale myślę że dobrze jest mieć co robić. Teraz nie wiem w jaki sposób zarabiać. Chyba spróbuję połączyć wszystko. Muszę mieć tą kasę do końca miesiąca, bo będzie lipa i brak RC Sad Fanpage zrobiony godzinę temu a już 1000 like. Bez obstawy własnych dużych fanpage. Jestem z tego wyniku bardzo zadowolony Wink
Postanawiam dołączyć także do http://uwal.pl/ . Serwis dopiero zaczyna więc może być SCAMEM, ale chyba spróbuję. Xpokerface

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 861/1300 (Allegro - 651zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 33zł)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 5godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 17godzin
d)Nabić fanów na fanpage facebook - 986/10000

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - Kickster - 09-09-2014 22:28

(09-09-2014 20:18)4funsecond napisał(a):  Postanawiam dołączyć także do http://uwal.pl/ . Serwis dopiero zaczyna więc może być SCAMEM, ale chyba spróbuję. Xpokerface

tez probuje, dzisiaj juz 2 zł Huh

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 10-09-2014 19:49

Dzień piąty

Dzisiaj robiłem bardzo mało, jestem zdemotywowany (jeśli takie słowo istnieje) zarobkami z shorte. smutny Poza tym że nie mam zapału do pracy dochodzi nauka Sad ... Jednak przez ten krótki czas w którym cokolwiek robiłem udało mi się bardzo wiele! Huh Dobiłem do 4 tysięcy fanów na moim fanpage, załozyłem konto youtube połączone z tym fanpage. Myślę, że do końca miesiąca dobije nawet 30k like na nim Huh Shorte trochę odpuściłem, jednak dalej się nim zajmuję.

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 865/1300 (Allegro - 651zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 35zł)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 7godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 22godzin
d)Nabić fanów na fanpage facebook - 4000/10000

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 13-09-2014 20:32

Dzień ósmy

Przepraszam Was za nie uzupełnianie dziennika.
Od dnia piątego się opierd****em. Sad Dzisiaj napalony na nowe niszki shorte i sub sms mam zamiar coś zarobić. Idea
Przez czas, w którym się leniłem zrobiłem:
-Dobiłem do 9tyś fanów na fanpage.Huh
-Szukałem nisz szorte (udało się)Huh
-Szukałem nisz sub sms (udało się)Huh

Od dzisiaj uzupełniam dziennik jak wcześniej - Rano + Wieczór Cool

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 865/1300 (Allegro - 651zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 35zł)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 9godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 30godzin
c)Znaleźć klienta na konta facebook. - w 30% udane
d)Nabić fanów na fanpage facebook - 9000/10000

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 14-09-2014 08:54

Dzień dziewiąty czas zacząć Cool Mam zamiar użyć 5 kont i dołączyć do grup na nich. Myślę, że 30grup na konto wystarczy Big Grin Skupiam się tylko i wyłącznie na shorte. Rzecz jasna nadal szukam klientów na konta facebook, ale to rzecz drugoplanowa. Smile
Tak więc:

Cele na dziś:
-Załatwić 5kont i dołączyć do co najmniej 30grup na każdym
-Zarobić 4$ na shorte

Cele do końca miesiąca:
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 9godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 30godzin

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 14-09-2014 21:07

Dzień dziewiąty
Dzisiaj miałem mało czasu, ponieważ musiałem się uczyć, byłem na pokazach kaskaderskich, i byłem w kościele smutny .. Jednak przez te kilkadziesiąt minut na zarabianiu myślę, że udało mi się coś zrobić.
Po pierwsze znalazłem klienta na pewną rzecz w realu. Z tego co mówił zapłaci od 110 zł do 130 Huh .. To bardzo mi pomoże w osiągnięciu celu Lol Poza tym popracowałem trochę na shorte i udało mi się zdobyć 2,30$. Mało, ale myślę że wystarczy jak na tak niewielki wkład pracy. Cele na dziś jednak nie zostały osiągnięte oba.

Cele na dziś:
-Załatwić 5kont i dołączyć do co najmniej 30grup na każdym - Zrobione
-Zarobić 4$ na shorte - Udało się 2,30 ale może w nocy doleci.

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 870/1300 (Allegro - 650zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 40zł)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 9godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 35godzin

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 15-09-2014 20:10

Dzień dziesiąty.
Dzisiaj dużo siedziałem. I myślę, że się opłaciło!! Huh Zarobiłem aż 80zł na kontach facebook (klient kupuje hurtem) i jutro zobaczę następne zamówienia! Jestem mega szczęsliwy ze udało mi się znaleźć klienta, ale równocześnie zdenerwowany ponieważ przy sprawdzaniu kont facebook mi zaczął blokować ip. O 00:01 już będzie dobrze, ale zdenerwowanie jakieś tam jest pokerface . Aa no i jeszcze drugi klient kupił konta za 10zł Smile ... Dojdzie jeszcze kickster który kupi za 15zł i bedzie się robiła duża sumka Huh
Na shorte nie robiłem nic, bo jak mówię - przy sprawdzaniu kont facebook zablokował mi możliwość wchodzenia na inne. Leci od razu weryfikacja.
Mam nadzieję, że do końca miesiąca jednak uda mi się nazbierać te 1300zł i kupić wymarzone RC Heart

Cele na jutro:
-Załatwić 50kont facebook+

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 950/1300 (Allegro - 720zł, U brata 80zł, W portfelu 100zł, Na shorte 40zł, Paypal 10)
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 9godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 42godzin
c)Znaleźć klienta na konta facebook. - w 70% udane

Nowy dziennik 4funsecond. - Vasaki - 25-02-2018 10:02

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.