Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - malpa2 - 02-09-2014 08:01

Jakbyś mógł to podeślij jakie lektury o opcjach czytałeś Wink

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 02-09-2014 08:01

nie wiedziałem Tongue wyczyściłem Smile

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 02-09-2014 10:22

Nadal nie mogę napisać, zapewne duże tłumy do Ciebie się dobijają Tongue

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 02-09-2014 10:37

Jeszcze folder wysłane musiałem przeczyścić, teraz jest pusto kompletnie Smile

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 02-09-2014 10:56

Oj chyba jeszcze nie Wink Zapewne nie usunąłeś wiadomości z zakładki usunięte Jerk

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 02-09-2014 11:14

hahaha, no to teraz już całą skrzynkę przeczyściłem Smile Wracając do tematu, opublikowałem nowy wpis:

Jak traktować pieniądze?

Pisałem o tym, jakie błędy popełnia wiele osób i jakie podejście jest opłacalne jeśli chodzi o pieniądze. Warto przeczytać, jeśli ktoś chce zacząć zarabiać więcej, ta filozofia przyniosła mi bardzo dużo korzyści!

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - full2000 - 03-09-2014 16:05

Strona wydaje się ciekawa. W wolnym czasie poczytam... pozdrawiam Smile

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 03-09-2014 22:53

Cześć, wybaczcie że tak długo, ale nie było mnie w domu. Aby średnia wpisów na dzień nie spadała, zdążyłem opublikować nowy wpis. Prosiliście mnie o polecenie fajnych ksiązek o finansach i proszę bardzo Smile Postanowiłem, że nie dam od razu całej listy książek, napisałem więc recenzję tej pierwszej którą przeczytałem i zarazem tej, którą uważam za najlepszą, która wywarła na mnie największy wpływ i szok!

Recenzja książki fastlane milionera

Naprawdę polecam!

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - GoodLecki - 03-09-2014 23:16

Nie próżnowałes, powodzenia Big Grin

RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 04-09-2014 22:30

Jak oszczędzać- wydawać mniej

Kolejny wpis z serii przewodników. W tym wpisie zamieściłem parę praktycznych porad, dzięki którym możemy poprawić nasz stan finansowy przy tych samych dochodach Smile Praktyczne zwłaszcza dla osób, które zdają sobie sprawę z korzyści jakie daje oszczędzanie, a jeśli nie oszczędzasz pieniędzy, dowiedz się co możesz zyskać!

Zapraszam serdecznie do komentowania na blogu, na kazdy komentarz odpisuję!