Pre-paid BZ WBK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pre-paid BZ WBK (/Temat-Pre-paid-BZ-WBK-95107) |
RE: Pre-paid BZ WBK - lolekxp - 17-02-2015 02:30 (15-02-2015 16:02)Klin napisał(a):A no widzisz, dobrze ze sie wypowiedziales, ile maksymalnie wyplaciles jednorazowo srodkow na taka karte ? bo plotki glosza ze przy duzych kwotach moga chciec zweryfikowac wlasciciela i wtedy trzeba isc dane podac, ale czy to prawda czy mit nie wiem dlatego pytam kogos kto bedzie mial / juz ma jak sie sprawuje, wypowiedz sie cos wiecej tu lub jesli sa jakies powody to na PW, pozdro(15-02-2015 15:57)lolekxp napisał(a):(15-02-2015 12:59)Kondziozwykopu napisał(a): Dobra już zamówiłem mam nadzieje że zda egzaminJak ją dostaniesz, i coś na nią wypłacisz z jakiegoś serwisu i później w bankomacie to daj jakieś sprawozdanie to będzie cenne info dla reszty, nie bądź samolubny RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 17-02-2015 10:17 Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? Właśnie tak jak wspomniał lolekxp może napiszesz Klin coś więcej o użytkowaniu tej karty i sprawdzaniu danych przez bank. RE: Pre-paid BZ WBK - Szaman1644 - 17-02-2015 10:24 Wcześniej miałem kartę z BreBanku i nigdy nie zablokowali mi, a często na karcie trzymałem po 1000 zł i robiłem na nią podobne przelewy. Co do tej karty niestety się obawiam co i jak. RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 17-02-2015 12:11 BreBank teraz mBank na razie nie sprzedaje kart prepaid z tego co widziałem na ich stronie. RE: Pre-paid BZ WBK - zener82 - 17-02-2015 12:58 Pytanie z innej beczki, mozna tą karte podpiąć pod mPotwora i Google Play ? RE: Pre-paid BZ WBK - Szaman1644 - 17-02-2015 12:59 (17-02-2015 12:11)Garownik napisał(a): BreBank teraz mBank na razie nie sprzedaje kart prepaid z tego co widziałem na ich stronie. Nie kupiłem karty w Banku. Przy zakupie iPada potrzebowałem takiej karty i tam mieli specjalnie właśnie do AppStore z BreBanku. Kosztowała mnie 30 zł, ale miałem spokój. Aby aktywować kartę musiałem zrobić na nią przelew i można było z niej korzystać, sprawdzać stan konta i takie tam RE: Pre-paid BZ WBK - Mailowiec - 17-02-2015 15:56 Dziś dostałem karty z BZWBK zobaczymy co będzie RE: Pre-paid BZ WBK - Kondziozwykopu - 17-02-2015 16:03 moja idzie listem ekonomicznym więc chyba sobie jeszcze trochę poczekam RE: Pre-paid BZ WBK - Klin - 17-02-2015 18:34 @[lolekxp] @[Garownik] napisałbym ale ten temat zapewne przegląda duża ilość cwaniaczków. Moim zadaniem jest dbać o forum a nie pomagać złodziejom (mowa o oszustach forumowych). Także chłopaki wybaczcie ale dla dobra ogółu temat leci do kosza Ps. Szkoda że topic poszedł w złym kierunku... Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |