![]() |
Wszystkiego po trochu :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wszystkiego po trochu :) (/Temat-Wszystkiego-po-trochu-94037) |
RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 01-08-2014 21:47 Podsumowanie Dzień #16, 17,18,19,20,21 i 22 (2014-07-27/28/29/30/31/1) Dawno nie pisałem nic ![]() PaidVerts Nie wiem co tam się dzieje ale... Stan konta : 0,8$ BAP: 31000 Raz ni wyklikałem reklam i mała strata... GoldenChase Aktualnie mam : 32 x Grumpy, 50 x Sneezy, 13 x Bashful, 1 x Happy Stan konta do zakupów: 0.7k Stan konta do wypłat: 0.5k Payment point: 0.27 Wypłaciłem 1.45$ BONUS ![]() Jestem w fazie testowania Gry goldentowns i buxa ptcircle, wyniki podam za kilkanaście dni ![]() ![]() A i zarobiłem jeszcze dzięki aplikacji na androida CashPirate 2.5$ w jeden dzień( zainstalować kilkanaście aplikacji), mogę na PW pomóc trochę... ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - dzemba - 02-08-2014 13:22 Powodzenia ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - Zawodowiec - 02-08-2014 13:32 Również trzymam kciuki! ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - dzemba - 03-08-2014 17:21 Dzięki za pomoc ![]() Ps. kiedyś cie dogonię ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 03-08-2014 19:24 Heh ![]() ![]() ![]() No i za ciebie też trzymam kciuki i nie wątpię, że mnie dogonisz ![]() ![]() Ogólnie to przez okres prowadzenia dziennika robiłem co dzień na budowie, nie powiem ciężko ![]() ![]() ![]() Więc dziś niedziela, dzień odpoczynku i melanżu a zarazem koniec pierwszego miesiąca wakacji. Ogólnie zarobiłem: 2800zł na budowie ok 600zł w serwisie komputerowym 250zł bukmacherka 144zł na subach sms 1.7$ na goldenchase 2.5$ na jednej apce na telefon 100zł za sprzedaż fanpage 50zł od kolegi za zakładanie kont na yt,fb,gmail i fotka. oraz 24.5 na firesub, których nie mogę wypłacić bo nie osiągnąłem limitu(mogę sprzedać to konto z stanem 24.5 za 15 zł ![]() pewnie przeoczyłem jakieś jeszcze pieniądze zarobione ale to szczegół ![]() Więc powiem tyle że nie ma co siedzieć w domu tylko trzeba zapierdalać (sory za brzydkie określenie, ale inaczej tego nie mogę ująć) Dodam że mam 17 lat i nie są to małe pieniądze w tym wieku. Szukam jakiegoś serwisu gdzie można grać opcje binarne(60s) i żeby była wpłata małych kwot bo planuję zainwestować tylko 50$. Pozdro dla wszystkich! RE: Wszystkiego po trochu :) - kociamber - 12-08-2014 22:04 Podsumowanie Dzień #31 (2014-08-12) Wiem, że nic nie pisałem, ale byłem trochę wkurzony i czekałem na dzisiejszy dzień, bo akurat mija miesiąc od założenia dziennika. PaidVerts Blada d*pa. Chcę tylko powiedzieć że niestety już kończę z Paidverts przez moją głupotę. Wszystkie BAP przegrałem w grach(razem ok 220k oraz 11$) i takiego miałem kaca moralnego, że odechciało mi się tego... Więc PV znika z mojego dziennika... NIE GRAJCIE W GRY NA PAIDVERTS! GoldenChase Tutaj sporo lepiej, otóż: Aktualnie mam : 32 x Grumpy, 53 x Sneezy, 17 x Bashful, 2 x Doc, 1 x Happy Stan konta do zakupów: 0k Stan konta do wypłat: 0k Payment point: 0.14 Wypłaciłem 2,46$ Moje krasnale aktualnie produkują 0,68$ dziennie. Gdy będą produkowały ok 1$ kupię karsnala produkującego PP i zacznę na bieżąco dziennie wypłacać 1$ BONUS Dziennik postaram się aktualizować co najmniej raz na tydzień... Na buxie PTCircle mam uzbierane prawie 6$, jak uzbieram to ulepszam konto... Z tej aplikacji na androida CashPirate wypłaciłem kolejne 2.5$, jeśli ktoś chce wypróbować to przy rejestracji jak się poda kod: WDGYOA to na start dostaje się 500pkt czyli 0.5$ Za sprzedaż bitcoinów, wymienionych za stellery dostałem 51 zł, jeśli ktoś chce info jak to zrobiłem to PW. To na tyle! ![]() RE: Wszystkiego po trochu :) - dzemba - 13-08-2014 10:30 Wyślesz mi na egopay / payerr / payza 2$ ? A ja ci oddam paypalem lub przelewem, bo chce zainwestować na goldenchase ale nie mam żadnego sposobu by tam wysłać ten głupi 1$ ![]() Napisze co i jak na PW. Ps. I przegoniłem cie z paidverts XD RE: Wszystkiego po trochu :) - miszcz7 - 20-08-2014 13:14 Szukam sposobu na pozyskiwanie fanów. Najteńszego RE: Wszystkiego po trochu :) - MistGun - 20-08-2014 13:16 Tyle BAP przej**ać .... Wszystkiego po trochu :) - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |