![]() |
Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. (/Temat-Moi-rodzice-nie-wierza-w-zarabianie-przez-internet-93816) |
RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Klin - 08-07-2014 08:29 Robisz pewnie jak wiekszosc zarabiajacych na sub sms, masowy spam i robienie ludzi w konia. Nie tedy droga. Lepiej juz zacznij w PPA/CPA. O wiele wiecej sie nauczysz, a wiedza przyda sie w przyszlosci. RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - poduszka12 - 08-07-2014 08:36 (08-07-2014 08:29)Klin napisał(a): Robisz pewnie jak wiekszosc zarabiajacych na sub sms, masowy spam i robienie ludzi w konia. Nie tedy droga. Lepiej juz zacznij w PPA/CPA. O wiele wiecej sie nauczysz, a wiedza przyda sie w przyszlosci. Próbowałem w PPA dopóki nie skasowali bloga. Szkoda, bo coraz więcej wejść miałem.. W jedną nisze ok 100-150wejść dziennie. RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Juhas - 08-07-2014 08:50 Wypłać na bank bez wiedzy twojej Matki potem powiedz że to twoje Będzie że ukradleś długi ..... Ale jak nic nie będzie to w końcu uwieży ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - rBartek - 08-07-2014 10:05 Albo do 18 poczekaj i będziesz miał na start trochę $ ;p RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - xardas1020 - 08-07-2014 10:15 a nie masz starszego brata, siostry, kuzyna czy kuzynki ? może z nimi się dogadaj na ich konto bankowe dokonuj wypłat a wzamian za pomoc jakaś pizza dla nich, piffko czy jakiś % od przelewu ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - GoodLecki - 08-07-2014 10:37 Pokaż jej saldo i wyslij przy niej emaila na kontakt : "Czy mogę wypłacić pieniądze na konto matki" RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - rBartek - 08-07-2014 10:44 Jak wypłaci na konto matki to znikną tak jak pieniądze z komunii ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Klin - 08-07-2014 10:53 (08-07-2014 08:36)poduszka12 napisał(a):(08-07-2014 08:29)Klin napisał(a): Robisz pewnie jak wiekszosc zarabiajacych na sub sms, masowy spam i robienie ludzi w konia. Nie tedy droga. Lepiej juz zacznij w PPA/CPA. O wiele wiecej sie nauczysz, a wiedza przyda sie w przyszlosci. Więc dlaczego zrezygnowałeś ? Trzeba było działać dalej, cały czas posuwać się naprzód RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - gelmen - 08-07-2014 12:02 Zrób tak jak napisał kolega wcześniej. Kup sobie na Allegro kartę PrePaid do jakiegokolwiek banku - mBank, BZ WBK itd. Taka karta ma limit 10 tysięcy - po tej kwocie staje się jakby nieważna. Nie musisz podawać żadnych danych ani nic, po prostu sprzedawca z Allegro przysyła Ci kartę na adres i możesz z niej korzystać. Jednorazowy limit wpłaty - jedynie te 10 tysięcy co jest ogólnym limitem karty. Przy wypłacie jest 500 zł limitu dziennie z czego przy każdej wypłacie prowizja jest 5 zł. To najlepsze rozwiązanie, najbardziej bezpieczne a rodzice nie muszą o niczym wiedzieć, wiem bo sam tak robiłem do czasu gdy przekonałem ich do otwarcia własnego konta online. Później sprawa prosta i oczywista, piszesz np. do Marcela z tego forum, że chcesz wymienić się z PP --> Bank, wysyłasz mu kasę na PayPal, on odsyła Ci na numer konta bankowego taki jaki na odwrocie karty, czekasz 1 dzień aż środki wejdą na konto i możesz śmigać do bankomatu. ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - rBartek - 08-07-2014 12:05 @up To jest na pewno bezpieczne? |