Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność (/Temat-5-FanPage-Tematyka-Ero-Mega-Aktywnosc-92803)

Strony: 1 2 3 4

RE: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Szaman1644 - 21-06-2014 07:55

Tak jak już pisałem do ciebie wielokrotnie na GG problem nie leży po mojej stronie. Na FP dodawaleś zdjęcia, które naruszają politykę Facebooka (bynajmniej 1, które widziałem). Najbardziej jednak zastanawiające jest to, że nie dostałeś żadnego powiadomienia z jakiej przyczyny ci usunęli FP, ale wydaje mi się, że ze względu na zdjęcia. Mogę dać ci rabat, abyś miał szansę się odkuć przez co poniosę choć trochę twoich kosztów.

Co do reszty użytkowników. Wyjaśniam czego nie należy dodawać, aby nie było problemu.

RE: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Zarobiony_Koles - 21-06-2014 09:21

Ale następne zdjęcia były dodawane już z innych fp, w tym z twoich nowych faremek kasy.. (Co mi wiadomo to do 5 informacji od fejsbuka co do zdjęć coś zaczynają robić...)

RE: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Szaman1644 - 21-06-2014 10:08

Często zależy to też od tego czy ktoś zgłasza twoje zdjęcia. Ale tak czy tak powinna być informacja co i jak Big Grin

RE: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Zarobiony_Koles - 21-06-2014 10:55

No tak, ale poczytaj w necie, były takie przypadki, najczęściej losowe osoby.. Daj linki do FP!

RE: 5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - Szaman1644 - 21-06-2014 11:28

Możliwe. Nigdy się z tym nie spotkałem. Linki wysłane. Możesz liczyć na rabat.

5 FanPage - Tematyka Ero - Mega Aktywność - daniel42na - 21-06-2014 15:10

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.