Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera (/Temat-Wielki-zysk-duze-stawki-dziennik-bukmachera-91840)

Strony: 1 2 3 4

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - tollusiek - 31-05-2014 21:29

Póki co dam Ci zarabiać pieniądze. Poczekaj tylko, jak się zabiorę do stawiania Twoich typów, to wtedy na bank wszystko będziemy przegrywać, znając moje szczęście - #potwierdzone_info Smile

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - majden - 31-05-2014 21:31

Uwaga! Jak ktoś chce nawiązać ze mną ciekawą współpracę to zapraszam do kontaktu na PW lub GG: 50807231 Smile

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - Zarobiony_Koles - 31-05-2014 21:44

Co masz na myśli mówiąc "ciekawą współpracę"?
Współpraca dotyczy tylko bukmacherki?

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - majden - 31-05-2014 21:46

(31-05-2014 21:44)Zarobiony_Koles napisał(a):  Co masz na myśli mówiąc "ciekawą współpracę"?
Współpraca dotyczy tylko bukmacherki?

Jeśli druga strona ma też coś ciekawego do zaoferowania to nie tylko bukmacherka Smile Ale generalnie to jest moja działka Cool

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - masterex2 - 01-06-2014 11:18

Polecam ;-) można się z autorem tematu dogadać.

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - majden - 01-06-2014 11:21

Z przykrością musze poinformować, że postanowiłem zamknąć dziennik. Dlaczego? Otóż, ciągłe informowanie, wklejanie screenów, bilansowanie itd jest dość czasochłonne. JEŚLI jednak chcecie ze mną dalej wygrywać kase, to podbijajcie na PW lub gg (nr gg: 50807231) po darmowe typy. Pozdrawiam!

PS. Chyba za dużo działam charytatywnie na tym forum Rolleyes

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - cord - 01-06-2014 11:54

Szkoda że po jednym dniu zamknąłeś ten dziennik. xDD
Ciekawie się czytało Big Grin

RE: Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - majden - 01-06-2014 13:57

(01-06-2014 11:54)cord napisał(a):  Szkoda że po jednym dniu zamknąłeś ten dziennik. xDD
Ciekawie się czytało Big Grin

Wiem, no ale tak jak mówiłem - za dużo zachodu z tym wszystkim Undecided

Wielki zysk, duże stawki - dziennik bukmachera - daniel42na - 01-06-2014 19:21

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.