Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 13-06-2014 16:26 Co polecasz na start ? Na czym grac? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Sh4ker - 13-06-2014 16:35 Powodzenia RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 13-06-2014 16:52 Xkr - chodzi Tobie na jakie opcje stawiać? Jeśli dobrze rozumiem to skup się na początku na parach walutowych. A w szczególności EUR i USD. Ale na każdej parze może być okazja. Sh4ker - dzięki Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 13-06-2014 19:29 O to mi chodzilo MLN , dzieki za rade Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-06-2014 21:02 Dziś dzień bez inwestowania, bo poniedziałki nie są dobrymi dniami do inwestycji z racji tego, że rynek jest niepewny. Totalny zamęt. Dziś wydarzenia ekonomiczne, które miały wpływ szczególnie na USD i EUR - http://www.binary24.pl/pl/top/kalendarz_ekonomiczny były dość często, więc jeśli ktoś by chciał dziś ryzykować, to wątpię czy by mu się udało coś ugrać. Inwestując dziś na koncie demo, byłem dużo w plecy, więc sam po sobie widzę, że nie warto tracić niepotrzebnie kasy w poniedziałek. W zamian już jutro, aż do czwartku włącznie, można próbować swoich sił na giełdzie. Oczywiście wcześniej analizując wydarzenia eko. Uwaga! Dobra wiadomość - od początku lipca, platforma Opteck będzie regulowana przez CySec, a to oznacza, że nie ma co się martwić o swoje wypłaty. Ogólnie ten broker jest warty do otwarcia konta RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Rafiks1992 - 16-06-2014 21:35 @up no otworzylem, dzwonil do mnie jakis koles z londynu i pytal czy zamierzam wplacic cos, dodajac ze minimalna wplata do 200 euro to powiedzialem thanks, bye ^^ RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-06-2014 21:42 Otwierałeś konto w Opteck? Bo aż dziwne, że dzwonili do Ciebie i rozmawiali po angielsku Ogólnie moim zdaniem, telefony po rejestracji u brokera, są bardzo frustrujące. Oczywiście nie będą dzwonić co tydzień, ale np. by zweryfikować konto (rejestracje) Ale taka już ich rola, aby być (teoretycznie) bliżej klienta. Ciągle namawiają do promocji, wpłaty depozytu itp. ale jeśli ktoś dobrze j.angielski to również pomogą w razie jakichkolwiek problemów/pytań. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Rafiks1992 - 16-06-2014 22:18 niee w jakims innym ;d chetnie bym wplacil te 50zl i cos sprobowal, kiedys sie w to bawilem na jakims koncie demo mialem na poczatek 10.000 potracilem do 6 bo nie wiedzialem co i jak ale jak juz skumalem to w godzine zrobilo sie prawie 19.000 no ale to konto demo wiec nigdy sie nie dowiem czy bylo to mozliwe ^^ RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-06-2014 08:10 Wiadomo, że konto demo nie odzwierciedla prawdziwego inwestowania. Ale jak sam zauważyłeś, opcje mogą (choć nie dla każdego) być formą zarobku. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-06-2014 16:31 Dziś kiepski dzień, tylko 10 euro zarobku Zobaczymy, co przyniesie jutrzejszy dzień. Screen z inwestycji: |