Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) (/Temat-Mail-do-Lockerz-pomoc-nie-znajacym-angielskiego-911) |
RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Faber - 02-02-2010 23:36 Witam, bardzo proszę o przetłumaczenie. Z góry wielkie dzięki. Kod: Witam Lockerz, Nie wiedziałem jak to nazwac, ale pula nagród chyba jest dobrze. RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Ralphenko - 03-02-2010 00:52 Cytat:Hi Lockerz. RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - freemen11 - 03-02-2010 21:46 Z góry dziękuję Witam! Mam pytanie w sprawie nagród. Ostatnio podczas Restocku było bardzo dużo przelewów PayPal. Wiem, że udostępniliście te nagrody specjalnie dla osób, między innymi z Polski, które nie chciały płacić podatków itp. Czy jest możliwość zwiększenia ilości nagród takich jak iPod Touch 3G 32GB/64GB ponieważ na ostatnim Restocku nie było ich za wiele? P.S. (nie wiem co tu wpisują Amerykanie) - Kiedy startuje oficjalna strona? - Czy nagrody będzie można zdobyć za same PTZ? (Nie wiem czy odpowiedzą ale zawsze można spróbować) Pozdrawiam Marek . RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Leopard - 03-02-2010 22:15 Proszę bardzo freeman: Hi! I have got a question about prizes. At last redemption there was a lot of e-gifts like PayPal. I know that you made them for people from countries like Poland, to avoid them from taxes etc. Is there a possibility to make more prizes like iPod Touch 3G 32GB/64GB? I am asking because there was not a lot of them at last redemption. When will the full version of Lockerz start? Will there be a possibility to redeem prizes only for PTZ? (not for $ + PTZ) RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - freemen11 - 03-02-2010 23:01 Dziękuję bardzo leopard: Leci Reput |