Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28)
+------ Wątek: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) (/Temat-Mail-do-Lockerz-pomoc-nie-znajacym-angielskiego-911)

Strony: 1 2 3 4

RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Faber - 02-02-2010 23:36

Witam,
bardzo proszę o przetłumaczenie. Z góry wielkie dzięki.

Kod:
Witam Lockerz,
Chciałbym dowiedziec się, czy w puli nagród jest zestaw Słuchawek z mikrofonem (Headset), bądź sam mikrofon oraz cenę tych przedmiotów w PTZ.
Pozdrawiam, Daniel.

Nie wiedziałem jak to nazwac, ale pula nagród chyba jest dobrze.

RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Ralphenko - 03-02-2010 00:52

Cytat:Hi Lockerz.
I would like to know is there the set of receivers with microphone(Headset) in the pool of prizes, or only microphone, also I'd like to know price of this things in PTZ value.

Greet, Daniel.

RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - freemen11 - 03-02-2010 21:46

Z góry dziękujęSmile

Witam!
Mam pytanie w sprawie nagród. Ostatnio podczas Restocku było bardzo dużo przelewów PayPal. Wiem, że udostępniliście te nagrody specjalnie dla osób, między innymi z Polski, które nie chciały płacić podatków itp.
Czy jest możliwość zwiększenia ilości nagród takich jak iPod Touch 3G 32GB/64GB ponieważ na ostatnim Restocku nie było ich za wiele?

P.S. (nie wiem co tu wpisują Amerykanie)

- Kiedy startuje oficjalna strona?
- Czy nagrody będzie można zdobyć za same PTZ? (Nie wiem czy odpowiedzą ale zawsze można spróbowaćBig Grin)

Pozdrawiam Marek .

RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Leopard - 03-02-2010 22:15

Proszę bardzo freeman:

Hi!
I have got a question about prizes. At last redemption there was a lot of e-gifts like PayPal. I know that you made them for people from countries like Poland, to avoid them from taxes etc.
Is there a possibility to make more prizes like iPod Touch 3G 32GB/64GB? I am asking because there was not a lot of them at last redemption.

When will the full version of Lockerz start?

Will there be a possibility to redeem prizes only for PTZ? (not for $ + PTZ)

RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - freemen11 - 03-02-2010 23:01

Dziękuję bardzo leopard:

Leci Reput Wink