firmy pozycjonerskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: firmy pozycjonerskie (/Temat-firmy-pozycjonerskie-91001) |
RE: firmy pozycjonerskie - kontars - 08-07-2020 21:50 niestety wiekszośc firm to klapa a same teksty są pisane przez masowych copywriterów i to nie będą nigdy porywające/viralowe/dające cos ciekawego texty dla userów. Kiedyś mocno siedziałem w branży i wiem jak robią, sam mialem udzialy w jednej firmie RE: firmy pozycjonerskie - bardock3 - 24-07-2020 11:03 Ja mam własną firmę SEO - jeżeli ktoś by potrzebował czegoś, to pw RE: firmy pozycjonerskie - Istquai - 29-10-2020 14:47 Pracował ktoś z Diginow.pl? RE: firmy pozycjonerskie - Nubit - 24-12-2020 11:36 Dobrze jest zorientować się jakie doświadczenie ma dana firma pozycjonująca. Do mnie na przykład na maila przychodzi masa ofert pozycjonowania w cenie 100 zł za miesiąc. Obiecują gruszki na wierzbie a tak naprawdę w tej kwocie nie da się niczego zrobić. Pewnie mają klientów.... Ciekawe kto się na to nabiera. RE: firmy pozycjonerskie - kontars - 11-01-2021 19:19 (29-10-2020 14:47)Istquai napisał(a): Pracował ktoś z Diginow.pl?serio darujcie sobie, samemu sie nauczcie. Firmy chargeują 1500 za dodanie na swoich zapleczach 3 linków msc. Mówię o "kolosach". Jak ktos chce to niech podpisze umowę z zastrzeżeniem terminu wypowiedzenia i niech ma obowiązkowe raporty z linkami. Sami zobaczycie o co kaman. RE: firmy pozycjonerskie - Oskarqq - 11-01-2021 19:43 Wszystko zależy od firmy, ja np. wiem, że https://samoseo.pl/ robi dobrą robotę w pozycjonowaniu stron, więc nie wrzucałbym raczej wszystkich agencji seo do jednego worka. RE: firmy pozycjonerskie - Yaakula - 01-02-2022 18:06 Niestety tanio to nie wychodzi RE: firmy pozycjonerskie - wordsite.pl - 29-12-2023 18:23 Zapraszamy Wordsite.pl Oferta SEO: SEO RE: firmy pozycjonerskie - dinka7 - 18-06-2024 19:52 Polecam usługi exponet RE: firmy pozycjonerskie - Bogdanek - 21-09-2024 16:49 Zainteresuj się whitepress albo linkhouse i tam spróbuj kupić sponsorowane artykuły. Najlepiej na blogach o tematyce takiej jak twoja strona. W dzisiejszych czasach mnóstwo ludzi tak robi i taka strategia działa całkiem nieźle, ale musisz często sporo zapłacić. Zgadzam się, że mnóstwo pozycjonerów sprzedaje linki, które niewiele ci dadzą. A właściwie to prawie nic. Poczytaj trochę o robieniu własnych zaplecz jak chcesz zaoszczędzić pieniądze. Chyba każdy już to napisał, ale powtórzę: nie ilość, a jakość backlinków ma dzisiaj znaczenie. |