KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: BlogLock (/Forum-BlogLock-384) +---- Wątek: KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku (/Temat-KSW-27-nadchodzi-Jak-zarobic-Instrukcja-krok-po-kroku-90263) |
RE: KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku - dondoonsie - 14-05-2014 16:24 Karczu - zrobiłem tak jak pisałeś . usunąłem słowa darmowy z bloga. RE: KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku - Leaders - 14-05-2014 20:04 Bardzo fajnie, słusznie postąpiłeś RE: KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku - Toczak - 15-05-2014 18:41 Działałem sam na własną rękę, promując fanpage, na którym zamieściłbym link do transmisji. Jednak facebook dzisiaj usunął mi moje konto... Wielka szkoda, ponieważ liczyłem na jakiś zarobek. Szkoda by było, żeby moja strona z transmisją stała tak bezczynnie, a trochę przy niej popracowałem. Może ktoś chciałby złączyć siły? Proszę o kontakt na PW. RE: KSW 27 nadchodzi! - Jak zarobić? - Instrukcja krok po kroku - Leaders - 16-05-2014 21:51 Ostatni dzień na promowanie, działajcie! |