Awaria serwera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Awaria serwera (/Temat-Awaria-serwera-89487) |
RE: Awaria serwera - themate0 - 19-04-2014 20:17 eforsa, jakies dodatkowe info macie w sprawie tych atakow? na jakims tam forum krążą ploty, ze zamykacie serwis RE: Awaria serwera - [email protected] - 19-04-2014 21:34 gdzie to piszą? bo kasy nie wypłacili z przed tygodnia RE: Awaria serwera - eforsa - 20-04-2014 07:44 Przepraszamy za utrudnienia w działałniu Programów Partnerskich oraz panelu. Tak jak już kilku partnerów sugerowało przeprowadzono na Nas atak DDOS. Co więcej.. nie jest to atak chwilowy a trwa nadal co wymusiło na Nas reorganizacje i wdrożenie rozwiązania przejściowego. Z wtorku na środę zmieniamy całkowicie serwerownię, wdrożymy nowe zabezpieczenia, zmienimy od razu maszyny na jeszcze mocniejsze i w nowej strukturze. Ktoś kto przeprowadza atak na Eforsa.pl dobrze widział co robić. Co więcej, jak widać wybór okresu działania też był przemyślany. Zarówno administratorzy serwerów jak i programiści w okresie świątecznym mają ograniczone możliwości pracy ze względu na ten okres. Obiecujemy, że wszystko wróci do normy, co więcej, postaramy się aby działało lepiej i stabilniej. Korzystając z okazji życzy Państwu: ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz przepraszamy za te przejściowe utrudnienia. (19-04-2014 20:17)themate0 napisał(a): eforsa, jakies dodatkowe info macie w sprawie tych atakow? Również prosimy o informację gdzie krążą te informacje. Skontaktujemy z administratorem i spróbujemy pozyskać IP osoby zaczynającej ten wątek. Nie wykluczamy, że atak DDOS przeprowadza na Nas jakaś bezpośrednia konkurencja, która bardzo by chciała abyśmy "zniknęli". RE: Awaria serwera - michal86ole - 20-04-2014 08:17 Będą doliczane jakieś zaległe leady? Wczoraj bardzo dużo wiadomości dostałem od ludzi, że wysłali smsa, pieniądze im pobrało, a mi leada nie zaliczyło - mam nawet screeny z playera. Proszę o odpowiedź w tej sprawie. RE: Awaria serwera - Fretax - 20-04-2014 08:40 Ktoś musi odpowiedziec za te ataki! RE: Awaria serwera - Hiuston - 20-04-2014 11:21 (20-04-2014 08:17)michal86ole napisał(a): Będą doliczane jakieś zaległe leady? Wczoraj bardzo dużo wiadomości dostałem od ludzi, że wysłali smsa, pieniądze im pobrało, a mi leada nie zaliczyło - mam nawet screeny z playera. Proszę o odpowiedź w tej sprawie. Jak program się wczyta to zalicza leady, mi ostatnio naliczyło 10 leadów a eforsa nie działała tylko hdvod działał. RE: Awaria serwera - michal86ole - 20-04-2014 11:43 Program się wczytywal, jednak na ponad 3 tysiące wizyt, nie mam ani jednego leada... Szczególnie ze ludzie mi pisali, że kody dostali kasę im zabrało a leada nie ma... RE: Awaria serwera - kl279 - 20-04-2014 12:11 ★eforsa★ postaracie się szybko zrealizować wypłaty? Pilnie jej potrzebuję a rachunek wysłałem już w piątek i nadal nie zatwierdzony RE: Awaria serwera - czainik111 - 20-04-2014 14:36 W swieta Ci nikt nie wyplaci wiec sie zastanow zanim cos napiszesz. RE: Awaria serwera - kl279 - 20-04-2014 14:49 Mi chodzi właśnie po świętach... czy będziemy musieli czekać aż ogarną ataki, czy będą robić to i to... rachunek wysyłałem w piątek rano więc w dzień roboczy P.s. Dostałem wiadomość że zrealizowali wypłatę Widzę że firma dba o swoich partnerów Dziękuję bardzo! |