Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 18-04-2014 10:41 (18-04-2014 10:38)aero2 napisał(a): Po mojemu to grupy już są wypalone, lepiej znaleźć inną niszę, niekoniecznie na Facebooku. Sam już szukam nowych serwisów ale nie jest to wcale łatwe :/ RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Radi98 - 18-04-2014 11:02 (18-04-2014 10:38)aero2 napisał(a): Po mojemu to grupy już są wypalone, lepiej znaleźć inną niszę, niekoniecznie na Facebooku. Jak można wiedzieć ile zarabiasz dziennie bez fb? ;D RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - aero2 - 18-04-2014 11:16 (18-04-2014 10:41)kariolmax napisał(a): Sam już szukam nowych serwisów ale nie jest to wcale łatwe :/Najprostsza nisza na początek, pisz pytania dotyczące programów na stronach gdzie zadaje się pytania i odpowiadaj na nie linkiem. Przykład: Pierwsze Konto: Gdzie można doładować telefon za darmo? Drugie Konto: Na tej stronie link. (18-04-2014 11:02)Radi98 napisał(a): Jak można wiedzieć ile zarabiasz dziennie bez fb? ;DGłodny nie chodzę, tyle ci powiem. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 18-04-2014 11:25 Dzień trzeci: Dziś rozmyślałem nad tym co bym chciał robić. Postanowiłem, że codziennie będę spamował na fb tylko 10 minut o różnych porach, a główny czas przeznaczę na PPA i rozwijanie fp. Co dzisiaj zrobiłem: - Dodałem dwa hacki na bloga - Dodałem nowe grupy na spam konta - Myślałem - Grałem w Lola Stan na godzinę 19:48 ma się tak: + 0,70 gr z refów Za chwilę jeszcze raz przespamuję moje grupy i liczę na około 6 leadów. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 19-04-2014 06:54 I jak, doczekałeś się tego na co liczyłeś? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 19-04-2014 09:34 (19-04-2014 06:54)Zarobiony_Koles napisał(a): I jak, doczekałeś się tego na co liczyłeś? W zasadzie tak i nie, bo nie chciało mi się już spamować, a do 24 wpadł jeszcze jeden lead i rano jeszcze jeden (którego zaliczam do wczorajszego dnia) RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 20-04-2014 13:16 Dzień trzeci (wczoraj): Cały dzień byłem zajęty przygotowaniami do świąt, dlatego nie uzupełniłem dziennika. Nic nie spamowałem, a wpadły 3 leady. Moje fp coraz bardziej się rozrasta - 1300 fanów!! Dzień czwarty: - Dziś mam już 3 leady za nic nie robienie (nowa nisza) - Zamierzam dziś dobić do 1500 fanów na fanpage i rozwinąć je w miarę możliwości Wszystkim osobom, które oglądają mój dziennik i dodają mi motywacji chcę serdecznie podziękować i z okazji Świąt Wielkanocnych życzyć dużych zarobków RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 21-04-2014 09:30 Wolno idzie ci rozwijanie tego fp, zobacz jak umnie to w moim dzienniku wygląda Oczywiście zozols lepiej daje ;] RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 22-04-2014 18:50 Dzień szósty: - Dopiero dziś wróciłem do domu - Nic nie robiłem, a fanpage ma 1500 fanów i aż 600 osób mówi o nim! - Dziś miałem problem z tym, że osoba ma taki sam hash na FS co ja i prawie nie dostałem bana :/ - Dziś chyba skończę z 0zł, ponieważ muszę nadrobić braki na fanpage RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 22-04-2014 18:53 hmmmm słabo ci idzie, ja dzisaij zalożyłem fp i ma już prawie 3k like |