Poradnik Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) (/Temat-Poradnik-na-szybkie-doladowanie-do-telefonu-likemore-89123) |
RE: Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - norus - 21-04-2014 20:22 (21-04-2014 10:42)Gravity napisał(a): Nie rozumiem ... Mam 5 znajomych na fake koncie . Próbowałem się logować 10 razy a i tak pisze , że potrzebuje znajomych... Minimum 80 znajomych potrzeba RE: Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - Zarabiaczek - 22-04-2014 09:01 Norus co ty piep**** to nie ten serwis KIlku znajomych trzeba nawet nie 10 I łapie MI też się wyświetliło ale zmienili zdanie i mi pozwoliliu klikac RE: Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - bolo9797 - 22-04-2014 10:36 Bedziecie klikac z takich kont to na 100% dostaniecie wyplate... Znajomy dostal cos takiego; Informujemy o anulowaniu zlecenia doładowania ze względu na posługiwanie się Państwa kilkoma fikcyjnymi kontami, pragniemy przypomnieć, że nie dozwolone jest tworzenie wielu konta i prosimy wyłącznie o korzystanie z jednego konta oraz wskazanie kont które możemy dezaktywować i jedno które chcą Państwo zachować, w innym razie zostaną dezaktywowane wszystkie utworzone przez Państwa konta. RE: Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - rekki - 24-04-2014 15:25 Ja dostałem 3 przelewy działając tym sposobem i póki co żadnego emaila nie dostałem. RE: Poradnik na szybkie doładowanie do telefonu(likemore) - Zarabiaczek - 25-04-2014 09:38 Rekki Otóż powiem wam powód nie wszystkim znany , Tylko ludzie bez zmiennego IP mogą liczyć na bany |