Prawie rok zbierania PTZ na marne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Prawie rok zbierania PTZ na marne (/Temat-Prawie-rok-zbierania-PTZ-na-marne-8888) |
RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - aqua-chan - 19-06-2010 21:08 Dobrze że trafiłam na ten temat, teraz normalnie wstrzymuje się z oglądaniem filmików o_O Na razie mam tylko ok. 3100ptz, oglądałam może z 4 filmiki bunnies i teraz się boję że mnie spotka podobny los RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - Marczyk - 19-06-2010 23:18 Przeglądając inne fora o lockerz, wnioskuje że to celowy atak lockerz wymierzony w użytkowników Internatinal, którzy mają sporo punktów i nic jeszcze nie wygrały, nie ma tu znaczenie czy oszukiwano - osoby które sugerują że legalnie zdobyły punkty mają deleted, a te które oszukiwały mają ptz na swoim miejscu. Chociaż właśnie tak Lockerz tłumaczy kasacje PTZ - oszustwa, ale podejrzewam że to jest tylko pretekst. A jaki jest prawdziwy powód ? Osobiście uważam że chodzi o zbliżające się otwarcie SHOPu dla International. Być może Lockerz nie chce aby ludzie mający po 8k ptz, zamawiali w sklepie droższe nagrody, boją się że nie są w stanie tego wszystkie ogarnąć. A może po prostu Odyss nabawił się wścieklizny ? i wszystko odbija się na użytkownikach ? Aha z tego co wiem decyzja Lockerz jest narazie nieodwołalna. Możecie próbować pisać do nich, ale PTZ pewnie nie odzyskacie, to nie jest żaden BUG ! Ja mogę tylko współczuć ofiarą czerwcowej weryfikacji kont, sam bym się zdenerwował jakby prawie rok zbierania ptz ch*^ by strzelił. Ale z tego co widze PTZ nie są kasowane do 0, więc możecie odgryźć się na najbliższym restocku.Powodzenia wszystkim życze. Pozdrawiam. RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - lzr - 20-06-2010 09:03 Hahaha odpowiedź od support: Thanks for writing us about this month's redemptions and ptz! The best thing you can do is watch the hallway---that's the most current information. Here's what we CAN tell you right now: 1) There are two redemptions this month.One is a general redemption (for members who earn at least 50 PTZ between June 1-19), and one is a special SHOP redemption (for members who spend at least .79 cents in SHOP during the month of June). 2) The retro pricing is for BOTH redemptions.That's right--the redemption pricing applies in BOTH redemptions! 3) When will the redemptions happen?We can't tell you specific dates or times, but here's what we can tell you. Since you have until June 19 to qualify for the general redemption, you can assume that the redemption will happen sometime between June 20 and the end of the month. Since you have all month to spend .79 cents in SHOP in order to qualify for the special redemption, you can assume that the redemption will happen sometime after the end of the month. 4) Will the retro pricing last?This is just for the month of July, as a special thank you to our members....and a late celebration of Lockerz one year birthday! 5) What prizes will be in the redemptions?We gave you a sneak peek on the hallway to get an idea of the pricing, but there will be FAR more prizes. You'll be able to see more soon. OK, that's all we can tell you right now. Watch the hallway for more info! Lockerz Support Pittsburgh, PA [email protected] Żenujące to jest...nawet nikt nie przeczytał mojego maila... Teraz czekam czy Kathy coś odpisze. Jak nie to będe ją katował dopóki nie przyjdzie jakaś sensowna odpowiedź. RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - NaoS - 20-06-2010 18:09 Ciągle nie ma żadnego wyjaśnienia w tej sprawie? Również mam sporo punktów i się boję :/ RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - Razer - 20-06-2010 21:08 PTZ odebrane nie będą zwrócone, to, czy Wam odejmą, zależy od wydziału oszustw na lockerz. Czytałem w jednym e-mailu, iż lockerz nie zwraca uwagi tylko na fake e-maile, ale i na inne rzeczy (wspomagacze itp.) więc wiadomo.... Teraz każdy zostanie sprawdzany zapewne. PS. Moim zdaniem to takie czyszczenie przed wejściem w finalny okres działalności lockerz. Nie chodzi tu o koniec całej strony, ale zakończenie całego projektu strony (gry itp.). RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - WilkuNSX - 20-06-2010 22:21 Razer zgadzam się z Tobą bardzo prawdopodobne . RE: Prawie rok zbierania PTZ na marne - Dox - 20-06-2010 22:22 współczuję... teraz trzeba będzie bardziej uważać... |