Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Potrzebujemy dodatkowych informacji... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Potrzebujemy dodatkowych informacji... (/Temat-Potrzebujemy-dodatkowych-informacji-88734)

Strony: 1 2 3 4

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - Qwik - 29-05-2014 12:58

Mam kilka pytań.
1.Mam elektroniczny wyciąg z banku wiec czy muszę go drukować czy wystarczy tylko print screen?
2.Ile trwa cały zabieg weryfikacji?

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - xardas1020 - 29-05-2014 13:10

(29-05-2014 12:58)Qwik napisał(a):  Mam kilka pytań.
1.Mam elektroniczny wyciąg z banku wiec czy muszę go drukować czy wystarczy tylko print screen?

1 elektroniczny nie przejdzie weryfikacji, musi to być wyciąg z konta jaki zamówisz w banku i otrzymasz listownie do domu
2 do 2-3 dni

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - marcel_kk - 29-05-2014 14:59

(29-05-2014 13:10)xardas1020 napisał(a):  

1 elektroniczny nie przejdzie weryfikacji, musi to być wyciąg z konta jaki zamówisz w banku i otrzymasz listownie do domu
2 do 2-3 dni

Jestem na bieżąco w potyczkach z PP, tym razem przyczepili się do zbyt dużej ilości darmowych przelewów, nakazując korzystanie także
z "Płatności za towary i usługi"
Co do wyciągu z konta o którym piszesz w zupełności wystarczy PDF,
a nie jak piszesz forma papierowa.

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - xardas1020 - 29-05-2014 15:33

(29-05-2014 14:59)marcel_kk napisał(a):  

2 do 2-3 dni

Jestem na bieżąco w potyczkach z PP, tym razem przyczepili się do zbyt dużej ilości darmowych przelewów, nakazując korzystanie także

u mnie PDF odrzucili bo elektroniczna wersja nie ma podpisu pracownika banku
wyciąg musiał być taki jak pisałem

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - marcel_kk - 29-05-2014 16:24

(29-05-2014 15:33)xardas1020 napisał(a):  
(29-05-2014 14:59)marcel_kk napisał(a):  

2 do 2-3 dni

u mnie PDF odrzucili bo elektroniczna wersja nie ma podpisu pracownika banku
wyciąg musiał być taki jak pisałem

Widocznie Twój PDF nie miał wymaganej formułki na końcu, z WBK BZ zaakceptowali bezproblemowo.
[Obrazek: k2h8n4.jpg]

RE: Potrzebujemy dodatkowych informacji... - Qwik - 05-06-2014 08:59

Tak jak Marcel_kk napisał ten dokument z bzwbk w zupełności wystarczył do usunięcia limitów ale jak ktoś weryfikuje to niech najlepiej dzwoni w ten sam dzień po wysłaniu dokumentów.Ja czekałem od piątku i nie dostałem żadnej odpowiedzi ale do nich zadzwoniłem i od reki mi zweryfikowali dosłownie zajęło mi to 3-4 minuty.Trzeba wybrać cyfrę 2 przy dzwonieniu bo nie ma podanej informacji o usuwaniu limitów.